У Луцьку збирають підписи за люстрацію керівників телерадіокомпанії

У Луцьку збирають підписи за люстрацію керівників телерадіокомпанії
У Луцьку збирають підписи за люстрацію керівників Волинської державної телерадіокомпанії.

Відповідну петицію створили на сайті petitions247.net.

Також автори петиції вимагають створення на базі ВОДТРК громадського телебачення Волині.

Про люстрацію керівників держкомпанії просять голову Волинської ОДА Григорія Пустовіта.

"Волинська ОДТРК під час найважливіших суспільних подій країни і Волинської області висвітлювала події на Євромайданах неповно, упереджено, замовчувала інформацію. Від початку подій Майдану і до 20 лютого 2014 року Волинська ОДТРК підтримувала провладну позицію та подавала точки зору, здебільшого, членів Партії регіонів... Відповідальність за це несе керівництво ВОДТРК, яке має бути звільнене", - пояснюють підписанти.

На 16:32 11 березня під зверненням підписалися 27 журналістів, політиків, громадських діячів та митців.

Підпис можна залишити тут.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на сайті зазначено не 27, лише 12 підписів. Де правда?
Відповісти
Інші підписалися безпосередньо під зверненням.
Відповісти
і що, доцю войтовича люструють?
Відповісти
ви своїми "перлюстаціями".
Відповісти
Але якщо це не заказуха, то чому не люструвати: "Луцький замок" - редактор видав на останніх виборах, 100 посвідчень позаштатних кореспондентів "тітушкам", які контролювали людей на дільницях, "волинська газета"- редактор підмахував владі як міг, "Волинь-нова" газета, що перша підтримала Башкаленка на посаді в той час як гинули люди. Хоча у всіх цих газетах і у ВДТК є порядні журналісти, а редактори корупціонери.
Відповісти
Передачі наших деожавних теле- та радіоведучих навівають на мене спогади про радянське телебачення та вчительку на політінформації в початкових класах- наївно, награно, сухо, брехня та прогинання перед владою. Гидко дивитись. Гнати в шию таких радянських журналюг, які тримають волинян за недоумків. Маса талановитих, чесних, сміливих молодих людей із фонтаном ідей та планів, здатні розворушити павутину на волинському тв.
Відповісти
Навіть тоді коли на Майдані пролилась уже не перша кров Патріотів місцеве телебачення постійно зомбували волинян рубрикою "відкритість влади". ганьба і сором. Безперечно люстрація і тільки люстрація.
Відповісти
Микам і Правдивим. А де ж ви, герої, тоді були, чому не звернулись на те телебачення чи на Волиньпост і не сказали те, що сьогодні говорите. Всі ви сміливці заднім числом. А в колективі і без вашим придуркуватих претензій "Маса талановитих, чесних, сміливих молодих людей із фонтаном ідей та планів". Тільки не таким героям-сліпакам їх побачити. А відкритість влади і сьогодні йде - на те телебачення державним і зветься, а не конторою Мика чи Правдивого. Герої, блін. Сиділи на диванах і телебачення відстежували - на майдан треба було йти, а не звиздіти в подушку чи по закаулка.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку збирають підписи за люстрацію керівників телерадіокомпанії
11 березень, 2014, 16:34