Прокуратура отримала завдання «посадити» мера Львова, - ЗМІ

Прокуратура отримала завдання «посадити» мера Львова, - ЗМІ
Новий прокурор Львівської області Володимир Гураль отримав від генпрокурора Олега Махніцького завдання у стислі терміни порушити кримінальні справи проти міського голови Львова Андрія Садового.

Про це стало відомо зі слів високопоставленого джерела у Генпрокуратурі, - пише Zaxid.net.

«Конкретно це завдання прозвучало як «посадити», - розповів співрозмовник з центрального апарату ГПУ.

«Він не зміг уточнити, чи мова йде про відкриття нової кримінальної справи проти Садового чи про відновлення провадження справ, які порушувались за попереднього керівництва прокуратури», - йдеться у повідмленні.

Співрозмовник вважає, що саме силові органи, вплив на які отримала «Свобода», стануть головними ресурсами тиску на мера Львова. Сама ж партія, яка у Львові перебуває у жорсткій опозиції до Андрія Садового, публічно уникатиме конфліктів з мером Львова.

Тим часом 11 березня нова голова Львівської ОДА Ірина Сех, що отримала свою посаду за партійною квотою«Свободи», звернулася до свого однопартійця Олега Махніцького, який 24 лютого очолив Генпрокуратуру, із пропозицією «переглянути» наказ про призначення Володимира Гураля прокурором Львівщини.

Махніцький призначив Володимира Гураля прокурором Львівщини 4 березня. Проте це кадрове рішення викликало спротив у середовищі політичних активістів, які навіть зірвали урочисте представлення Гураля колективу прокуратури.

Серед іншого, Гуралю закидають причетність до корупційних схем і роботу під особистим «крилом» колишнього генпрокурора Віктора Пшонки, а Самооборона та афганці пообіцяли і надалі блокувати роботу Гураля на посаді прокурора області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не здають!
Відповісти
ыыыыыыыыыы
Відповісти
"Бий свого,щоб чужі боялися!" - ураїнська народна мудрість...чи дурість?
а то чим Садовий завинив перед народом?Я не з Львівщини,але про Садового знаю - справжній українець і не зрадник.А почнете свій свого мочити,як колись наші бандерівці винен чи не винен (було й таке) то України не буде!!!!!!!
Відповісти
...."..саме силові органи, вплив на які отримала «Свобода», стануть головними ресурсами тиску на мера Львова."- та ще недавно їх "тиснули" самих ті органи на Майдані.
Відповісти
Ганьба!
Відповісти
почалося!!!! Садовий демократично вибраний мер Львова і хай Свобода запихне свої амбіції десь далеко!!!! І доречі нехай пан махніцький трішки приструнить свою доцю!!!! а то розпоясалась занадто!
Відповісти
Да, дожились , і це ще раз підтверджує те, що зараз революційна доцільність вище вчинків цієї людини.
Відповісти
Закрыть Садового )) угу давайте вперед ето вас убрать нужно твари продажные крым россии слили и за Украину они ! но вас терпеть ни кто не соберается и Юли команда она не на долго у власти ! на для того люди гибли чтоб Юлины шестаки тут командовали !
Відповісти
Останні новини
Прокуратура отримала завдання «посадити» мера Львова, - ЗМІ
11 березень, 2014, 17:18