У Криму нарахували 19 тисяч російських агресорів

У Криму нарахували 19 тисяч російських агресорів
Ситуація в Криму останніми днями характеризувалася заміною військовослужбовців Чорноморського флоту Росії морською піхотою з Північного і Балтійського флотів. Станом на 10 березня у Криму налічується щонайменше 18 тисяч 780 російських військовослужбовців.

Про це на брифінгу 11 березня повідомив директор департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс, - пише iPress.ua з посиланням на Укрінформ.

«Згідно з даними правоохоронних органів та інших силових структур, кількість військовослужбовців Росії в АРК станом на 10 березня оцінюється, за найскромнішими підрахунками, в 18 780 військовослужбовців», - зазначив він.

За його словами, серед всіх військових 11 370 - військові Чорноморського флоту РФ, у тому числі 2 350 - морські піхотинці, а 7 400 - військовослужбовці зі складу інших з'єднань і частин ЗС Росії.

Окрім цього, як зазначив дипломат, підрозділи ЗС Росії вийшли за територію Криму на материкову частину України в районі селища Чонгар в Херсонській області, де здійснюють зміцнення бойових точок і мінування прилеглої території.

За його словами, 10 березня російські військові без розпізнавальних знаків і так звана самооборона Криму захопили територію військової частини Військово-Морських сил ЗСУ у містах Джанкой і Чорноморське та Сімферопольський районний диспетчерський центр Кримаерорух.

«Загалом з початку загострення ситуації в АР російськими військовими заблоковані і виведені з ладу 40 з 56-ти об'єктів Держприкордонслужби, захоплені 20 об'єктів і заблоковані 46 об'єктів державної інфраструктури, зокрема захоплені чотири військові частини і заблоковані 37», - резюмував дипломат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Криму нарахували 19 тисяч російських агресорів
11 березень, 2014, 18:09