«ТЕРЕМНО ХЛІБ» удосконалює виробництво*

«ТЕРЕМНО ХЛІБ» удосконалює виробництво*
5 березня 2014 року на ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» встановили нове сучасне обладнання – шафу кінцевого розстоювання тістових заготовок з мікрокліматом.

Шафа допоможе удосконалити якість житньо-пшеничного хліба «Січовий», який має смак та аромат, знайомий кожному з дитинства, а тому користується високим попитом у волинян.

Завдяки оптимальній температурі повітря та відносній вологості, яка підтримується у шафі, тісто стає пористим, м'яким і повітряним.

Голова правління ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» Андрій Олексійович Тищенко розповів, що це вже третя модернізована шафа на технологічних лініях виробництва продукції.

Також він додав, що нове обладнання встановлено в рамках постійно діючої комплексної програми модернізації виробництва та дозволить удосконалити зовнішній вигляд та смакові якості традиційного хліба «Січовий», суттєво полегшити працю пекарів.

Система управління шафи автоматизована та має комп`ютеризований пульт управління. Сума інвестицій у модернізацію обладнання склала понад 1,4 мільйона гривень.

Встановлення шафи кінцевого вистоювання тістових заготовок – це невід`ємна частина ефективної організації технологічного процесу виробництва житньо-пшеничного хліба.

Висока ступінь механізації та автоматизації виробництва дозволить ПАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» забезпечити своїх постійних покупців ще більш смачним хлібом високої якості та залучити нових прихильників своєї продукції.

Щоб хліб «Січовий» вийшов смачним та корисним, необхідно не тільки правильно, згідно з технологією, замісити тісто і відправити його в піч. Між цими стадіями є ще одна, не менш важлива – стадія розстоювання тіста, - розповідає заступник голови правління компанії Валентина Семенівна Момот.

Встановлена шафа кінцевого розстоювання тістових заготовок з мікрокліматом, забезпечує оптимальні умови для дозрівання тіста. Це дуже важливий технологічний фактор: якість продукції залежить від ферментації (розрихлення) тістових заготовок, чим і забезпечуються ароматичні та смакові властивості м`якушки хліба, його пропеченість, а в цілому - засвоєність хлібу організмом людини.

Оцінити користь хліба «Січового» з оновленої лінії виробництва та його багатий традиційний смак буде можливо вже після 17 березня.

Піклуйтесь про себе! Смакуйте якісний хліб щодня!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«ТЕРЕМНО ХЛІБ» удосконалює виробництво*
14 березень, 2014, 10:00