Як Швидкого «просили» з головного міліціонера Волині. ВІДЕО

Як Швидкого «просили» з головного міліціонера Волині. ВІДЕО
Нещодавно призначений очільник управління МВС у Волинській області Віктор Швидкий написав заяву на звільнення після годинних переговорів.

12 березня він виконав вимогу представників Правого сектору Волині, Самооборони Волині, Автомайдану Волині, обласної організації «Спілки ветеранів Афганістану» та громадської організації ветеранів-десантників «Ніхто крім нас», яку вони озвучили перед будинком управління МВС у вигляді звернення на ім'я профільного міністра Арсена Авакова.

Активісти спробували потрапити в середину приміщення для того. Втім, у цьому йому перешкоджали чоловіки у цивільному.

Це були працівники правоохоронних органів. Біля входу відбулася штовханина, а згодом почалися переговори. Було прийняте рішення впустити по п'ять осіб від кожної з організацій, які підписалися під зверненням.

ДИВИТИСЯ ФОТО ПІКЕТУВАННЯ МІЛІЦІЇ


Також пізніше пропустили журналістів. Одразу по тому з'явився Віктор Швидкий. Лідер "Правого сектору" Волині Павло Данильчук хотів вести переговори у кабінеті новопризначеного начальника, втім, той відмовлявся йти туди.

Тож переговори відбувалися просто в коридорі. Данильчук заявив, що активісти не прийшли відстоювати позицію іншого кандидата на посаду головного міліціонера Павла Алєксєєнка, а хочуть звільнення Віктора Швидкого, який звинувачують у злочинних діях.



Після "коридорних" переговорів, Швидкий все-одно не погоджувався писати заяву і звільняти кабінет. "Міністр мене звільнить, по іншому ніяк", - заявив Швидкий.

"Ми сюди прийшли не спілкуватися, а побачити ваш рапорт, і щоб ви звільнили свій кабінет", - відповів Данильчук.

Врешті-решт Швидкого повели до його кабінету. Там вручили папір і ручку. Після нових переговорів він погодився писати заяву за умови, що приміщення покине преса. "Ідіть погуляйте", - сказав Швидкий.

Данильчук сказав, що активісти готові вийти з приміщення, але журналістам вони не вправі таке говорити. "Нехай преса вийде, а ви лишіться", - сказав Швидкий.



Зрештою, він погодився піти у свій кабінет і там же написав заяву на звільнення. Виходити до активістів і преси він не так і не побажав, тож вручив папір Данильчуку, який і зачитав текст громаді.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці!
Відповісти
Питання до хлопців, які вирішують питання кому бути чи не бути керівником міліції, а хто заслуговує на посаду начальника УМВС, конкретно по прізвищах? Якщо взяти Волинських, домашніх керівників, то вони всі підлягають люстрації, а от серед тих хто працював на Волині, та користується авторитетом серед працівників ОВС і простих людей, оя вам порада розглянути кандидатуру бувшого заступника Швидкого - Шкуропата Миколу Івановича. Вам вирішувати, не робіть помилок.
Відповісти
порядним був бувший начальник училища міліції Михайло Стефанович.
але його "пішли", бо він, як порядний офіцер, не захотів платити за посаду.
прикладів таких вистачає, так втратили багато професійних кадрів.
Відповісти
поставте Руденка дуже хороший чоловік на кубіку та никитюка піліонера......
Відповісти
Ще є один порядний - Остапович В.П. Ну дуже чесний! Що ви мелете люди. Ви запитайте у особового складу.
Відповісти
Цей порядний остапович вимагав 20 тис уе за посаду начальника середньої ланки.
вчасно вшився, живе в маєтку, сидить тихо. от треба просканувати його офіційні доходи та доходи сім*ї, та порівняти із наявним майном. мініЯнукович буде.
Відповісти
Українці ідеалісти - шукають ідеальних керівників. А тим часом ворог уже в домі. А сц.куни бавляться. Хай назвуть конкретне прізвище достойника на посаду главмусора.
Відповісти
Я особисто теж теж Підтримав колишнього начальника училища міліції Михайло Стефанович Василюшко він як скаже хоча не завжди літературною мовою, але завжди поділу!
Відповісти
він прийшов в міліцію з пожежників, через що не скурвився у мєнтовский системі. погляди в нього інші були та й порядок тримав, хазяйновитий керівник.
але він навряд чи погодиться іти на посаду, мені так здається.
Відповісти
А хто вас чи нас слухає?
Там вже все вирішено
Відповісти
Це мені одному так здається, що ПС забагато на себе бере наразі? Щось забагато нічим не виправданих повноважень як для сили, лідер якої балотується в президенти
Відповісти
Земляки, Украинцы, это всё хорошо, но почему Аваков, назначает изначально гавнюков. У нас на Донбассе, ещё хуже, основная часть народа это бабушки и дедушки, которые сидят по домам и не могут выйти, буйных мало. Назначают такое гавно, повсплывало всё, сейчас грабят область,как в последний раз, а Аваков молчит, СБУ самоустранилось, разведчики и провокаторы ходят, как у себя дома. Люстрационный и антикоррупционный комитеты финансировать правительство не хочет... Иначе их посадят. Просьба долбите этих гнид у себя, нам будет пример.
Відповісти
Аваков не знає і не може знати людей, яких призначає. Є осередки в областях, які лобірують своїх ставленників, кожет тягне на себе... Підміна понять, це не зміна влади і принципів роботи, просто одних забрали - інших поставили, а суть одна й та сама. Ось чому не встигли призначити одного керівника, вже на слідуючий день прийшли невдоволені і погрозами заствили написати рапорт.
Відповісти
Останні новини
Як Швидкого «просили» з головного міліціонера Волині. ВІДЕО
12 березень, 2014, 18:03