На Волині знайшли маєток сина Януковича. ВІДЕО

На Волині знайшли маєток сина Януковича. ВІДЕО
На Волині активісти "Самооборони" побували у маєтку, в якому мешкав син Віктора Януковича.

Для комфорту високопоставлених гостей тут звели чималенький маєток з гелікоптерним майданчиком, - пише IA ZIK з посиланням на заступника керівника "Самооборони" Івана Мирку.

Власне, 12 березня активісти на двох десятках автомобілів завітали до курортного селища Гряда біля волинського озера Світязь. За їхньою інформацією, для культурного відпочинку владної еліти на узбережжі озера звели елітний маєток.

Активістів до маєтку від райцентру Шацьк супроводжувала машина ДАІ. Місцеві жителі стверджують, що у цьому маєтку в селищі Гряда бачили сина екс-президента. Як відомо, влітку 2011 року Віктор Янукович (молодший) брав участь у гонці по бездоріжжю, які закінчилися на волинському Світязі.

Сам маєток вражає. Тут – до десятка садиб підвищеного комфорту, доріжки посипані галькою, доглянуті газони. Це все – елітні фінські будиночки із дерева «Хонка». На базі обладнаний гелікоптерний майданчик.



«Уявіть собі, наскільки це все брехливе. На базі роблять вигляд, що гадки не мають, що це за об’єкт», – каже Іван Мирка.

Працівники міліції, які оперативно приїхали до маєтку, також стверджували, що не знають власників.

Тим часом усередині будиночків усе готове для прийому дорогих гостей. Меблі огорнуті целофаном.

«Це зроблено винятково для того, щоб базою в будь-який момент могли скористатися Азаров і Янукович-молодший», – каже Іван Мирка.

«На тлі цього розкошу особливо кидається у вічі обідраний дитячий табір навпроти», – додав він.

«Ми попросили допомоги у директора Шацького національного парку для повернення маєтку у державну власність. І пообіцяли приїхати до нього, аби він таки допоміг», – додав Іван Мирка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже цікаво. Фото і відео не мої. А моє прізвище чуть не в кожному абзаці. Саме інтервю мало даватись у нас в штабі відповідальними особами сьогодні ввечері. Виходить що один тільки я там був і всі лаври на моє прізвище. Клас. Браво. Скільки я винен за піар?
Відповісти
Про те що це власність Януковича молодшого та Азарова місцева байка. Коли Янукович молодший був у Шацьку в 2011 році на цьому місці була старенька база відпочинку. На скільки мені відомо власниками бази є якісь київські митники, які викупили цю територію у колишніх власників.
І до чого тут Національний парк.
Відповісти
Це дійсно їхня база , а не байка. Коли приїзджали господарі - весь обслуговуючий персонал швидко та дуже нагло гнали з території!Навіть наближатись туди заборонено! Бази митників там є і аж так вони не охороняються.
Відповісти
На відео ті самі хлопці, що приїздили чинити тиск на депутатів Шацької районної ради під час голосування за відставку головного лікаря і там від їх виду ніхто не "обісрався"
Відповісти
це нові господарі життя в Україні?
Відповісти
Який "дитячий табір навпроти"? На гряді зроду дитячих таборів не було. І десяти будинків там і близько нема 5 будинків і сауна.
Відповісти
А зроблятьті хлопці із самооборони, якщо будуть йти війська із Росії?? Ну дуже цікаво де дінеться ця самооборона.
Відповісти
Боже, про що пишуть !!!!!! Та цю територію оформили і переоформили згідно чинного законодавстсва так, що жоден суд незможе відібрати все це. Хіба ж незрозуміло, якщо люди вклали сюди такі гроші, то вони і найняли самих кращих юристів, для оформлення документації. Повернути у державну власніть все це мають відповідні служби, а не національний парк, і непотрібно лякати людей правим сектором, а то нього просто будуть не боятися а ненавидіти, чи хочуть зробити правий сектор українським НКВД ? Як на мене , то цю базу потрібно "попросити" власників подарувати державі, щоб та в подалььшому продала неї. А на виручені гроші побудувати щось в строрні для діток - такий собі міні Артек.
Відповісти
Кожний будиночок має свого власника. Всі вони -- мешканці Донецька, Донецької області, Києва, Одеси, Херсона
Відповісти
Там серед власників не тільки фізичні, але і юридичні особи. Будівельники, які здали об"єкт торік, називали його "базою регіоналів". І там справді бував Віктор Вікторович - навіть відео є :)
Відповісти
Іване ти просто герой!
Відповісти
чому не в Криму "кузнєчики"?
Відповісти
Останні новини
На Волині знайшли маєток сина Януковича. ВІДЕО
13 березень, 2014, 00:48