За 5-6 днів Путін офіційно нападе на Україну, - політолог

Політичний аналітик Павло Нусс вважає, що офіційні війська РФ почнуть вторгнення в Україну 17-18 березня.

"На моє переконання, реалізація плану "Б" розпочнеться саме після так званого "референдуму" 16 березня, - пише Gazeta.ua.

17-18 березня вже офіційні війська російської федерації почнуть вторгнення на материкову Україну, одночасно зі - сторони півдня і сходу країни. З Криму почнуть окупацію Херсона та Миколаєва, намагаючись взяти під свій контроль берегову лінію Дніпра.

Одночасно будуть намагатися зайти на територію Маріуполя і Бердянська для встановлення контролю над Приазов'ям та Азовським морем. Це станеться, якщо ми розглядаємо варіант "морського інтересу" інтервента. Мобілізація армії РФ біля кордонів нашої Батьківщини свідчить, що Росія готова до будь-якого варіанту військових дій", - пояснив Нусс.

Експерт вважає, що СБУ і ЗСУ України повинні почати діяти.

"Повертаючись до Криму, варто відзначити, що на сьогодні позиції України на півострові втрачені, якщо врахувати заяву в.о. міністра оборони з трибуни парламенту, що збройну відсіч наша сторона не готова дати. Хоча я розглядаю цю заяву як пособництво окупантові. Міністр не повинен був говорити про слабкості, а навпаки, про велич і непереможність своєї армії", - зазанчив П.Нусс.

Він вважає, що СБУ вже зараз повинна звернутися до парламенту з вимогою закрити державні, на південно-східній частині, кордони України, а збройні сили і ВМС України розпочати загальнонаціональну мобілізацію і військову операцію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не готові, бо гроші на розвиток ЗСУ мало виділялись або й розкрадались,а кидати молодих малопідготовлених з застарілим озброєнням хлопців? Це буде просто "гарматне м'ясо" а це насамперед чиїсь сини, чоловіки...Беркут, давайте Беркут, це ж такі снайпери, безкомпромісні хлопці,хороша підготовка і фінансування, нормальне озброєння, от нехай і покажуть як "чистити Україну від фашистів", вони ж нещодавно "потренувались"....
Відповісти
Для чого поширювати панiку вiд маловiдомих неавторитетних "експертiв"?
Відповісти