Стильний Луцьк. Портрет дня: Назар Пащук

Стильний Луцьк. Портрет дня: Назар Пащук
Назар Пащук, арт-директор, 22 роки

Нашого сьогоднішнього героя ми зустріли на проспекті Волі, коли він йшов на роботу. Його звати Назар, він відомий у місті КВНщик, а також арт-директор у ресторації «Корона Вітовта». А загалом дуже позитивна та відкрита людина.

На запитання, якому стилю одягу він надає перевагу, Назар відповів, що полюбляє класичний. Однак класичного костюму не має, бо намагається сам поєднувати жакети та штани. А головним в одязі вважає практичність – щоб було і красиво, і, водночас, зручно.

«Можу одягнутися практично у будь-що, окрім спортивного одягу, хіба що у спортзал є кеди. Адже робота у мене пов’язана із класикою, а я ж не можу прийти в ресторан, наприклад, в спортивних штанах. Так і виходить, що одяг в переважній більшості класичний», - ділиться хлопець.

Незважаючи на те, що Назар любить практичність, на сцені віддає перевагу дуже яскравому одягу. Сам же хлопець свій щоденний образ урізноманітнює метеликами, яких має багато.

Останнім часом купує речі в в магазині «Нью вей», інколи у «Відівані».

На фото хлопець одягнений у легке пальто, сорочку із двома кольорами від MCR, штани та черевики у тон з пальто. Оскільки Назар йшов на роботу, то із собою взяв стильний аксесуар – сумку.



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Загалом хлопець виглядає гарно і стильно. Одягнений у трендову сорочку, а через те, що вона ще й на кнопках та з поєднанням двох кольорів: синього і коричневого – гармонійно виглядає із штанами. Також до сорочки дуже добре підходить взуття.

Двобортне пальто сидить на ньому добре. І незважаючи на те, що весь образ із темно-синіх кольорів – вони личать нашому герою.

Порада, якщо потрібно – у хлопця занадто опущені плечі, тому варто підбирати одяг з розширеною та піднятою лінією плеча.

Щодо ременя, бачимо, що він класичний. Можна було б підібрати просто металеву суцільну пряжку в підтримку до кнопок на сорочці.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гаринй хлопець гарний стиль одягу єдине що хочеться добавити потрібно займатись спортом 22 роки а фізична форма на 32
Відповісти
добрий хлопець. такий милий.
Відповісти
сів після прання.
Відповісти
кльовий назар)
Відповісти
Згадалася серія серіалу Друзі де Джоуі пішов на пробу з подібною сумкою)))
Відповісти