Кур'єрські служби припиняють доставку товарів у Крим

Кур'єрські служби припиняють доставку товарів у Крим
У Крим не відправляють товари з київських інтернет-магазинів.

Комерційні оператори доставки посилок і кореспонденції призупинили роботу на півострові через кризову ситуацію, - пише AIN.UA.

Зокрема, рішення принаймні тимчасово зупинити обслуговування автономії опублікували вчора на своїх офіційних сайтах «Нова пошта», «Автолюкс», «Нічний експрес». На сайтах «Міст-Експрес» і «Ін-Тайм» опубліковані повідомлення про те, що компанії поки здійснюють доставку в АРК, але вантажі можуть затримуватися.

Ще у вівторок, 11 березня, генеральний директор шопінг-клубу modnaKasta Андрій Логвин розповів, що кур'єрські служби в Криму працюють незважаючи на те, що кількість замовлень з автономії значно зменшилася. А вчора засновник найбільшого в Україні онлайн супермаркету Rozetka.ua Владислав Чечоткін написав у Facebook: «Крим все. Українські служби доставки більше туди не возять».

У коментарях користувачі пишуть, що ще 12 березня доставка до Криму працювала. Втім, як мінімум один оператор поки не має наміру припиняти роботу з АРК. Державна поштова служба «Укрпошта» стверджує, що всі її кримські відділення працюють у звичайному режимі, а поштові відправлення до Криму надходять без затримок.

Також товари в Крим все ще доставляють кур'єри групи компаній логістичних послуг PGK Groupe, - про це написав генеральний директор Віталій Яницький. «21-22 березня вже буде митниця стояти. Так що готуйтеся розмитнювати товар», - додав він, посилаючись на інформаторів «зверху».

У комерційних компаніях експрес-доставки сподіваються, що після референдуму 16 березня стане відомо, коли можна буде відновити обслуговування півострова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наша служба приймає в КРИМ!!! 050 378-06-58
Відповісти
Останні новини
Кур'єрські служби припиняють доставку товарів у Крим
13 березень, 2014, 10:58