Стильний Луцьк. Портрет дня: Таня Нагорна

Стильний Луцьк. Портрет дня: Таня Нагорна
Таня Нагорна, школярка, 16 років

Сьогоднішню нашу героїню звуть Таня, ми зустріли її в школі №1. Вона ще школярка, але досить розвинута та дуже цілеспрямована дівчина. Зараз вона вивчає іноземні мови, а в майбутньому хоче стати журналістом.

Любить подорожувати та читати, тому дуже хоче, як вона висловилася, побачити увесь світ, і навіть подарувати батькам подорож до Парижу. А ще Таня мріє відкрити свій ресторан та допомагати благодійним організаціям.

«Люблю одягатись яскраво і цим показувати, що я індивідуальність. Навіть коли я одягаюсь у школу, намагаюсь не обирати стандартні «піджачок, штани або спідницю і сорочку». Найулюбленіший мій аксесуар – годинник, який привезла мені тітка з Росії. Ношу його кожен день», - ділиться школярка.

Дівчина намагається поєднувати зручність і стильність. Вона не «ганяється» за модою, а обирає собі ті речі, якій їй пасують. Одяг купує у магазинах та на секонд-хендах.

Також Таня має свій ідеал – це її мама. «Хочу бути такою, як вона», - каже дівчина. А в майбутньому вона хоче стати успішною та самореалізованою людиною.

На фото школярка одягнена у штани ZARA, сорочку від MARK&SPENCER, кофту NEXT, а взута Таня була у модні зараз снікерси від MODE ANONA. Свій образ дівчина доповнила капелюшком H&M, годинником TOMMY HILFIGER та сережками BOBIJU.



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Гарно підібрана кольорова гамма – дуже стильно. Щоправда з образу випадає взуття, краще б це були туфлі на низькому ходу зі шнурівкою.

Даний светр у поєднанні з капелюшком виглядає по-європейському. До цього образу як доповнення може йти також шарф, а комірець сорочки можна прикрасити булавкою, тим самим виділивши його.

Щоправда рюкзак дещо трішки випадає з загального луку. Однак найбільшим мінусом у досить стильному образі залишається все ж взуття.

Тест і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДО РЕЧІ ЦЕ ТА ШКОЛЯРКА З 1 ШКОЛИ, ЯКУ "ЗАРУБАЛИ" НА МІСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ, ЗА ТЕ ЩО ВОНА В СВОЄМУ ВИСТУПІ ПЕРЕД КОМІСІЄЮ, ПУБЛІЧНО ЗАСУДИЛА РЕЖИМ ЯНУКОВИЧА ТА РОЗГІН СТУДЕНТСЬКОГО ЄВРОМАЙДАНУ 30 ЛИСТОПАДА.
(ЦЕ БУЛО 2 ГРУДНЯ!) МОЛОДЕЦЬ ТАНЯ - НЕ В ДИПЛОМАХ ЩАСТЯ!!!
P.S ПОРА ВЖЕ РОЗБИРАТИСЬ З ТИМИ, ХТО ФАЛЬСИФІКУЄ РЕЗУЛЬТАТИ ОЛІМПІАД!
Відповісти
Всі олімпіади куплені! Шкода дітей, які справді готуються наполегливо.
Відповісти
Дуже хороша дівчинка, неодноразово зустрічала її. Головне, що вона розумна та цілеспрямована, а її лук - лише невелике доповнення.
Відповісти
Мені подобається, а олімпіади не показник!
Відповісти
дівчинка симпатична і видно, що розумна. Бажаю їй удачі. А олімпіади не тільки в Луцьку, а в районі куплені. Сама бачила, як дістаються готові завдання .Ну перед тим, звісно, бабосики
Відповісти
Симпатична дівчинка.Якщо правда те, що пишуть в коментах, то вона взагалі молодець. А олімпіади не тільки в Луцьку, а і в районі купуються.Сама бачила, як готові завдання діставали, перед тим, звичайно,бабосики в конвертиках.....















Відповісти
Знаю її особисто)хороша дівчинка,з хорошими якостями)
Для неї характерна щедрість і щирість.
Окрім цього дівчинка з критичним мисленням.

Відповісти
Дуже хороша дівчина.Дл неї характерна щедрісь і щирість.Окрім того,у неї є критичне мисленням.
Відповісти
От тільки ЩО в ній стильного??? Хм
Відповісти
От тільки ЩО в ній стильного??? Хм
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Таня Нагорна
14 березень, 2014, 13:00