У Луцьку знищили два кілограми наркотиків. ФОТО

У Луцьку знищили два кілограми наркотиків. ФОТО
У Луцьку Служба безпеки України за рішенням судів знищила два кілограма наркотиків.

До печі потрапили кокаїн, амфетамін, трамадол та канабіс, - повідомили в обласному управлінні СБУ.

Спалені наркотики були речовими доказами у п’яти кримінальних провадженнях, які розслідували слідчі СБУ Волині, та за рішенням судів підлягали знищенню. За оцінками фахівців їхня вартість на «чорному» ринку становить майже 300 тисяч гривень.

Серед знищених наркотичних речовин 261 грам кокаїну, який у жовтні 2012 року вилучили в пункті пропуску «Ягодин» у 36-річного мешканця Полтавської області.

Зловмисник, слідуючи на власному автомобілі з Польщі до України, намагався перемістити наркотик до нашої держави з приховуванням від митного контролю.

Кокаїн був розфасований у 34 капсули, які злочинець напередодні проковтнув. Капсули виявили в результаті рентгенографії у медичній установі.

Апеляційний суд Волинської області визнав зловмисника винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів в особливо великих розмірах) та ч.3 ст.307 (незаконне зберігання та перевезення наркотичних засобів в особливо великих розмірах з метою збуту) Кримінального кодексу України і призначив покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Волинській області впродовж 2013-2014 років Служба безпеки України ліквідувала шість каналів контрабандного ввезення наркотиків на територію нашої держави, з незаконного обігу вилучено понад 3 кг кокаїну, 2 кг канабісу, 1,3 кг амфетаміну, 1,5 тисячі пігулок МДМА («екстазі»), 1600 міліграмів трамадолу, затримано вісьмох осіб, причетних до наркотрафіків.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: СБУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені, як юристу, незрозуміло одне, а для чого розрізати пакети перед знищенням, якщо всеодно все викидали в піч...!!!???
Відповісти
То можливо не все
Відповісти
Останні новини
У Луцьку знищили два кілограми наркотиків. ФОТО
14 березень, 2014, 10:12