Солдати НАТО вже у Донецьку, – ЗМІ

Солдати НАТО вже у Донецьку, – ЗМІ
Бійці Північно-Атлантичного Альянсу зараз перебувають у Донецьку.

З 18-ї години гіпермаркет «Ашан», що розташований на об’їздній в Будьонівському районі Донецька, зіткнувся із несподіваним напливом покупців. Військові НАТО купують продукти. Всі бійці в польовій формі – ніяких парадних кітелів: камуфляж, берети, кепки, - пишуть Донецкие вести.

Кореспондент видання зазначає, що це професійні військові, віком приблизно від 25 до 40 років. Пересуваються компаніями від двох до п’яти осіб, поводяться доволі вільно. Купують в основному продукти харчування. Спиртного не беруть.

«Представники країн Балтії зважували банани, французи купували французький сир у фірмових упаковках. Великою популярністю у військових користується власна випічка гіпермаркету і мінеральна вода. Крім імпортної, вони охоче купували грузинську й українську мінеральну воду. У відділі спиртного жодної людини у формі. І тільки два військових (начебто поляки) попросили журналіста показати, де можна знайти безалкогольне пиво», – передає кореспондент.

Видання також зазначає, що у складі групи представники різних країн зі своїми військовими емблемами і знаками розрізнення. Країни Балтії, Польща, Угорщина, Франція, є представники Великобританії та Сполучених Штатів.

«В умовах загрози вторгнення російських військ з Ростовського напряму такий строкатий набір держав виглядає дуже розумно. Всі знають, що будь-яка агресія проти військового з Великобританії автоматично призведе до удару у відповідь від усіх збройних сил Її Величності. США цю практику застосовують у ще більш категоричній формі – напад на громадянина США не може залишитися безкарним, навіть якщо доведеться відправляти на війну всю армію. Представники інших членів блоку НАТО ще більше підсилюють картину. Будь-яка спроба завдати удару по східному регіону України автоматично призведе до війни агресора з усіма державами Альянсу», – видання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за брєд! Це члени місії ОБСЕ їздять!:)))
Відповісти