На волинських дорогах - вандали

На волинських дорогах - вандали
В час, коли бюджети України та Волині перевели в режим економії, дорожники змушені шукати гроші на виправлення безглуздих вчинків вандалів.

Вони нівечать дорожні знаки та руйнують зупинки, - повідомили в прес-службі Служби автомобільних доріг у Волинській області.

"Не зрозуміло чим керуються люди, які нівечать як пластикові, так і металеві дорожні вісники", - каже заступника керівника відомства Юрій Ришкевич.

"Не обходять стороною хулігани і автобусні зупинки. Нівечать лавки, а автопавільйони доводять до такого стану, щоб люди не можуть туди зайти. Це жорстока неповага до кожного учасника руху. Через дії хуліганів люди літнього віку, пенсіонери не можуть сісти перепочити, чекаючи автобуса чи маршрутки", - розповів він.

Тому працівники дорожньої галузі області звертаються до кожного з жителів міст і сіл: якщо ви стали свідком знищення чи пошкодження дорожніх знаків – не будьте байдужими, зателефонуйте на гарячу лінію Служби автомобільних доріг області (0332)785469 або викличте Державтоінспекцію за телефоном 102.

Дорожники впевнені, що лише спільно з громадськістю можна забезпечити безпечний і комфортний рух автодорогами області.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На волинських дорогах - вандали
14 березень, 2014, 13:14