У Луцьку - пікет двірників. ФОТО

У Луцьку - пікет двірників. ФОТО
У Луцьку двірники та водії приватного підприємства «Луцьк-комунал-сервіс» пікетували Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Двірники вимагали віддати їхні зароблені гроші, - пише Слово Волині.

«Ми прибирали, сподіваючись на обіцянки, що нам заплатять. Адже договору укладеного на цей рік - немає. В Департаменті кажуть, що актів виконаних робіт не підписували, хоча ми прибирали, два тижні день-в-день чистили місто від снігу», - розповів директор «Луцьк-комунал-сервісу» Олег Стернійчук.

Загалом на підприємстві працює 70 людей. Їм заборгували 150 тисяч гривень.

«За минулий рік приватники з людьми розрахувалися, щоправда з власної кишені. Підприємству департамент лишився винний», - каже Олег Стернійчук.

«Раніше ці вулиці прибирало одне підприємство «Руфусів», зараз – «Луцьк-комунал-сервіс». Вони там з грішми розібратися не можуть, а нас винними роблять», - каже директор Департаменту ЖКГ Луцької міськради Іван Кубіцький.

«Ми зробили шість тендерних пропозицій. Жодна не виграла. У Департаменті мотивували це тим, що допустили помилку в розрахунках. До цього ми все робили правильно», - скаржиться керівник «Луцьк-комунал-сервісу».

Зараз щодо результатів тендеру тривають судові засідання. «Ми й далі будемо судитися, але надії мало на те, що нам повернуть гроші, адже наші суди зазвичай стають на бік бюджету», - каже Олег Стернійчук.

Зазначимо, що жодне приватне підприємство по Луцьку тендеру не виграло - у кожного в тендерних пропозиціях знаходили якісь помилки.

На запитання: «Хто буде прибирати Луцьк цього року?» головний комунальник міста відповів, що воно чисте.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Кубіцький!!!!Ви на роботу на гелікоптері прилітаєте, що не бачите, що місто абсолютно грязне???Вам не видно скільки пилу на дорогах і тротуарі???То ви може пішки на роботу пройдіться і глянете на свої черевики і одяг???Може тоді хоч щось буде видно, крім того як де і за що б ще взяти хабаря!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Я вже давно висловлювася за проведення люстрації над Кубіцьким І.Є. і його "кришою" Соколовською,яка покриває його!!Ті хапуги звикли, що в державі безлад і можна красти!!Ці дві особи,як язва, яку неможна вилічити!!!!
Відповісти
Люди в наш час просто так не виходять страйкувати... Можливо вже час задуматися керівникам міста , що часи коли можна було просто обдурити людей закінчилися... І це робота , на яку не кожна людина піде працювати за ті гроші, хай візьме Кубіцький і Соколовська віника в рукі і попробує попрацювати з ранку до ночі за ці суми, яких вони по 2 - 3 місяці не можуть побачити завдяки їм... Двірники люди, працю яких повинні впершу чергу шанувати і оплачувати, а то засремося в рідному місті....
Відповісти
а може пора запитати власника п.Швеця куди полетіли грошики?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку - пікет двірників. ФОТО
14 березень, 2014, 13:20