У Луцьку чиновник мерії проігнорував громадських діячів

У Луцьку чиновник мерії проігнорував громадських діячів
Начальник відділу сім'ї та молоді Луцької міської ради Леонід Лаба проігнорував запрошення на зустріч з громадськими організаціями, які опікуються молоддю.

Захід мав відбутися 14 березня, крім Лаби, на нього запрошували й першого заступника мера та депутата обласної ради Святослава Кравчука.

На зустріч віце-мер не прийшов, бо 14 березня відбувалася сесія облради. А Лаба на запрошення активістів відповів листом, в якому вказав, що не може прибути, бо перебуває у відпустці.

За словами керівника спілки громадських організацій "Молодіжна платформа" Захара Ткачука, з вуст учасників засідання лунало багато критики в бік Лаби. Мовляв, посадовець пасивно працює, організовує мало заходів для молоді.

Критикували й за те, що в час війни пішов у відпустку, а під час Майдану не підтримував жодним чином людей, які боролися з режимом Януковича.

Також Захар Ткачук наголосив, що основні вимоги ініціаторів зустрічі - звільнення Лаби та проведення нового конкурсу, на який не матиме вплив чинна влада.

Учасники зустрічі ухвалили відповідне звернення, яке передали міському голові Миколі Романюку.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 34
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Топ - новина це події вКриму і країна на межі війни, а не цей "дитсадок". Радив би редакції зробити з цього просто замітку, але явно не топ новину.
Відповісти
Захару Михайловичу терміново потрібне працевлаштування. От "революціонер" і активізувався. Але є одне але. Як людина яка нещодавно пропагувала "Український вибір" може когось засуджувати за те, що не ходили на Майдан?
Відповісти
а вже є кандидатура на цю посаду?

Захарчик чи Перванчук захотіли стати начальниками??)))

так от можете не сумніватись якщо Лабу і звільнять то вас ніхто брати не буде
Відповісти
Лабу звільнити з посади!!! І хай далі йде відпочивати!!!
Відповісти
А те що ті всі "активісти" ніде не працюють, а тільки кричать по майданах, це як?
Відповісти
Вже лишив цей комент на ВН, то ще й тут перепишу - щоб всі в курсі були.
Які ж усі розумні - а дати б їм попрацювати хоч тиждень чи місяць - заспівали б іншої. Та ще й за таку зарплату, яка в рядових чиновників. всі хочуть бути начальниками, а досвід керівної роботи є? ні. керувати зграйкою балбєсів, які тільки й вміють, що в рупори кричати, це не те саме, що працювати відповідно до законів, які міняються щодня. і на додачу - всі завжди чогось думають, що вони - пупи землі. все має навколо них крутитися. а те що крім них є інші справи, які теж треба вирішувати, то ці крикуни навіть ні сном ні духом не відають. на місці Лаби взагалі б цю зграйку крикунів ігнорив постійно. як тільки щось - так зразу кричать "дайте гроші". щось не сподобалось, бо, бачте, не по-їхньому - все, ганьба. молодь - почни з себе. а то не великий розум рахувати чужі гроші, обговорювати чужі посади (бо, бачте. вам таких не дали - а раз не дали, значить, не ваше). Як то кажуть сусіди за бугром - "В чужом глазу и соринку увидишь, а в своем бревна не заметишь".
Відповісти
Зарплата начальника відділу сім’ї та молоді — більше трьох тисяч гривень. Офіційно. малі гроші?
Відповісти
Сергій, це "брудними". Чистими значно менша сума
Відповісти
Захар Ткачук боровся ? Де ?
Відповісти
ви геть больні? я був на майдані і бачив там його. Як брешете, спльовуйте. Зграйка ляльок... вам подобається такими бути?????????7
Відповісти
хитро запросити людей коли вони фізично не можуть прийти і зробити скандал і полити грязюкою за спиною. Браво! Верх ума. Стадний інстинкт прогресує. А який брєд написали...Пора в ліпіни або дехто хороший сценарист
Відповісти
Низька зарплата - не аргумент, щоб нічого не робити.
А з іншого боку, вимагати якісної роботи - ефективніше ніж гнати кожного хто проступився.
До речі, хто підписав Лабі відпустку, чому б його не запитати?
Відповісти
захаре не опускайся до такого рівня. Бо пройде час і так само якийсь амбітний павлик морозов натравить на тебе людей. і не дивуйся тоді...
Відповісти
народ, а ви нічого не курили коли писали колективне звернення? Ну реально перестарались. я більше з вами не дружу. це перебор
Відповісти
читаю інфо і дивуюсь з молодіжних організацій. Вам же офіційно пояснила людина, що у відпусці. Вийде з відпустки спілкуйтесь наздоровя. Чого такий цирк робити? Це юнацький максималізм чи замовна акція? Знайдіть собі роботу і не майтесь дурньою. Чи це так ви шукаєте собі роботу?
Відповісти
Шановні морлодіжні лідери! Посад захотілось? Тільки робота у згаданому відділі не така весела як вам здається. ПОшкодуєте потім! Чи партійні грошики набридли? Тримайся Леоніде!
Відповісти
лаба прихвостень і ондон
Відповісти
"Колеги" в чому річ, чому не друкуємо мій коментар?
Відповісти
Чому ситуація з лабою висвітлюється однобоко? Ви справжні журналісти чи маріонетки? На що дивиться редактор?
Відповісти
Порада-Вы спробуйте запроситы через фонд палиці - побачите як кравчук з лабою бігти до вас на зустріч з молодью
тому служать вони не людям а господарю Волині
Відповісти
Хлопці хочуть на посаду пригнути!!! Якщо такі свідомі то в Крим всі гуртом!!! Слабо!!!!???? Сором а не ліячі !!!!
Відповісти
Роман Перванчук, зуби почисть та штани попери, а тоді пробуй люструвати!!!!!!
Відповісти
Ви серйозний ресурс чи що? Чому висвітлюте лише інтриги кусочка накрученоі молоді? Є і інші люди адекватні і врівноважені. Ви втрачаєте свою репутацію в моіх очах!
Відповісти
Я бачив на майдані в києві лабу, а не ткачука захара. Захар на хвилі майдану вибиває собі посаду. Бо так його на роботу ніхто не бере
Відповісти
Не поважаю людей, які самі невдахи, а обзивають інших. Ганьба тобі, невдахо
Відповісти
Хто тобі дав право люструвати? Лаба має відношення до палиці, як я до балєту. А люстрація має бути законна! Мені не сподобалась твоя наглість може тебе пролюструвати?
Відповісти
Згідна, хай ті ткачуки і решта поідуть хоть в донецьк на мітинги! Ато добре пристроілись! Слабо, сцикуни? Правильно лабу не страшно чмирити дома, бо в морду не дасть. Чиновник як не як. А в донецьку можуть, і не тільки в морду
Відповісти
лабу треба відтрахати чорним дільдо, а ткачука білим, от і вирішення конфлікту
Відповісти
1979 р.н не застарий для молоді? Примазався. Тоже хочеш посаду?Любиш чужі гроші считати? А де ти офіційно працюєш і скільки заробляєш?
Відповісти
Леонід, ми з тобою!Пам'ятаєш учебку,крос 10 км,мороз -20?Ти йшов в перед, а ми за тобою.Ти сильний,ми віримо в тебе.Молодець!А де були всі інші,коли ти виконував свій військовий обов'язок перед Батьківщиною?Раді були зустрічі з тобою на майдані.Ми на Крим. Хто з нами із Волинських патріотів?Що вміє тільки гній розкидати,та вікна бити??Скоро будем в Луцьку!Прикордонник не спить,прикордонник строго питає.
Відповісти
Дякуємо начальнику сім'ї і молоді за організацію свята 'Вулиці розваг'.Де Луччани із задоволенням проводили своє дозвілля, коли звучала музика,пісні і танці, а зараз Луччани ходять зтурбовано і не знають чого чекати від знахабнілих молодчиків...Чи не вони хочуть організувати інше дозвілля для молоді що шокує цивілізований світ???
Відповісти
Нехай Ткачук та Перванчук до Медведчука напишуть. Він своїх вихованців обов''язково почує
Відповісти
Леонід тобі 27! І ти маєш сім років стажу державної служби!Позаздриш, але не зараз.Ти перспективний спеціаліст і крикуни,що не мають досвіду роботи хочуть зайняти твою посаду.Хіба тому загинули люди на майдані, щоб в Луцьку відбувались подібні заяви моложіжних організацій, хто ними керує?Соціологія- наука,що дає можливість проаналізувати,що самого розуму проти масового делетанства замало!Закликаємо журналістів прозоро висвітлити тему роботи сім'ї і молоді в пресі, об'єднатись і не дати знищити позитивний результат діяльності даного відділу.
Відповісти
Світла пам'ять Лабі Леоніду Михайловичу! Він живіший серед усіх живих!А Ви, хто глумитеся перед вічною пам'ятю покійного, мертві серед живих. Данильчук, Ткачук, Перванчук- Я би з вами не пішов на війну, бо Ви гнилі з середини. А з Лабою Л.Л. пішов би!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку чиновник мерії проігнорував громадських діячів
14 березень, 2014, 13:50