Губернатор Волині розповів, яких чиновників не люструватимуть

Губернатор Волині розповів, яких чиновників не люструватимуть
Посадовці, які проявили себе як «порядні професіонали», залишаться на посадах, які вони займають.

Про це заявив голова волинської ОДА Григорій Пустовіт в ефірі програми «Волинь: перезавантаження» на телеканалі «Нова Волинь».

За словами Пустовіта, «прощатися» будуть з тими чиновниками, які працювали в старій команді та «заплямували себе утисками своїх підлеглих, участю у корупційних схемах, на яких падає підозра в можливому хабарництві».

«Але це не означає, що ми не будемо використовувати досвід тих людей, які зараз займають посади заступників, виконавців, керівників відділів. Звичайно, ці всі люди залишаються на своїх місцях», – зауважив Григорій Пустовіт.

«Тобто, якщо людина проявляла себе виключно як порядний професіонал, ми це обов’язково врахуємо під час вирішення кадрових питань», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: люстрація
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А шо далі буде з володимирським мафіозо - князем Петром
він шо теж " професіонал, який не заплямував себе у корупційних схемах?
А може Григорій Пустовіт як член БЮТ і мер володимира-волинська Петро Даніліч тоже як член БЮТ уже знайшли спільну схему взаємостосунков . Тобто простіше - рука руку миє.Чи не так ?
Відповісти
Про яку люстрацію говорить Пустовіт. Він особисто для себе визначив критерії, за якими треба підбирати людей на посади чи звільняти? Переконаний, що ні. Сьогодні він обставляється людьми, за рахунок яких думає успішно проведе президентську кампанію в області. Не вийде, сьогодні людей не залякаєш і не заставиш. Але новопризначенці добряче підпсують кар'єру і йому, і висуванцю в президенти. він не враховує однієї речі - люди змінились, суспільство стало іншим!!!
Відповісти
таких держслужбовців не існує(((
Відповісти
пане Григорію! а начальник Управління міграційної Воробей та його заступники Чернишов та Войцешук? начальник міграційної Луцького району Грищук?прокурор Гіль? прокурор Луцького району Масалов?

це все ПРОФЕСІОНАЛИ?????????????
Відповісти
А як же із посадовцями. які просто НІЧОГО НЕ зробили? а в нас є і такі, яким за щастя аби сидіти на зп і не трогали..
Відповісти
Пустовіт сам і є старим чиновником
Відповісти
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ !!! ОБЩАК ПР - "ЗАХІДІНКОМБАНК" ( м. Луцьк, пр-кт Перемоги,15 ) фінансував "тітушек", які вбивали людей. Зараз фінінсуе "братків", які провокують в Криму. Керівник ОБЩАКУ -Галина СКИБА. Вона також винна в смертях вбитих людей. Пора розібратись з цим ОБЩАКОМ ублюдків з ПР !!!
Відповісти
Останні новини
Антивоєнні плакати. ФОТО
14 березень, 2014, 18:00
Губернатор Волині розповів, яких чиновників не люструватимуть
14 березень, 2014, 17:48