Екс-радник Путіна розповів, для чого Росії Крим

Екс-радник Путіна розповів, для чого Росії Крим
Крим може перетворитися на гігантську військову базу.

Таку думку в ефірі програми Шустер Live висловив колишній радник президента Росії Володимира Путіна Андрій Ілларіонов, – пише ЛІГАБізнесІнформ.

«У нас є хороша підказка для того, щоб зрозуміти, що станеться з Кримом. Перед нашими очима два точних приклади – Абхазія і Південна Осетія. Ці території захоплені російськими військами, російським спецназом і іншими підрозділами за однією і тією ж схемою. І Абхазія і Південна Осетія були перетворені на військові бази, яких досі не існувало. Новий можливий, так званий статус Криму, що не буде визнаний ні Україною, ні світовим співтовариством. Це означає, що стосовно Криму буде високий рівень напруги. І плани Путіна – там знаходитимуться війська, багато військ. Це буде колосальна гігантська військова база», – сказав він.

Ілларіонов також зазначив, що місцеві жителі будуть займатися тільки обслуговуванням цих військових баз. «У Криму, можливо, залишаться ще санаторії для офіцерів спецслужб, армії, ФСБ і більше нічого. Для забезпечення цієї великої військової бази не потрібно 2,5 мільйона чоловік. Тим більше там не потрібні ті, хто не будуть лояльними до нової влади. Тому відбудеться зміна етнічного складу території. Грубо кажучи – етнічні чистки, депортації різного роду», – сказав він.

Деякі експерти називають прогнози Ілларіонова провокаційними. Зокрема, нещодавно Ілларіонов прогнозував танковий і десантний удар по Києву та окупацію більшої частини України.

Нагадаємо, в останні дні лютого Росія фактично здійснила акт агресії відносно України, коли військові частини РФ без розпізнавальних знаків і без будь-яких пояснень з боку російського уряду почали блокувати військові частини ЗСУ на території Криму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Екс-радник Путіна розповів, для чого Росії Крим
15 березень, 2014, 09:27