Кравчук обмовився, що Януковича вже немає в живих. ВІДЕО

Кравчук обмовився, що Януковича вже немає в живих. ВІДЕО
Перший президент України Леонід Кравчук дорікнув Партії Регіонів в тому, що вона всю провину за свої діяння перекладає на Віктора Януковича «навіть після життя».

Він закликав «Партію Регіонів» визнати свою провину і очиститися, – пишуть Facenews, цитуючи Кравчука під час виступу на програмі Шустер Live.

«Або ви відродитеся в іншу «Партію Регіонів», або ви підете в небуття», – вважає Кравчук.

«Спроба все звалити на Януковича, це навіть недобре. Бо всі знають, про це навіть не треба говорити, – це означає прикритися Януковичем. Прикривалися за життя, а тепер будете прикриватися після життя», – заявив 80-річний політик.

Також він зізнався, що спить з пістолетом і рушницею після того, як його сусіда в Конча-Заспі пограбували невідомі люди. «Скажіть, будь ласка, я буду поважати владу, яка весь час говорить, а я змушений відстрілюватися?» – сказав він.

Крім того, з приводу «незаконного виходу» України з СРСР, він заявив, що за конституцією СРСР кожна нація «має право на самовизначення, аж до відділення».

«У Біловезькій Пущі ... ми мали дуже велику групу юристів з Москви ... і прийняли документ, який відповідає всім нормам міжнародного права ... після референдуму Україну визнало 70 країн світу за півмісяця», – розповів Леонід Кравчук.

«За логікою Путіна, якщо Україна вийшла не зовсім законно, то Росія теж вийшла не зовсім законно, а якщо Росія вийшла не зовсім законно, то це не зовсім законна країна, а якщо це не зовсім законна країна, то не зовсім законний і президент Путін», – заявив Кравчук, зірвавши оплески аудиторії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Кравчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Єдина розумна,врІвноважена,досвІдчена людина.Саме таким повинен бути президент краІни.Жоден з нових претендентІв не дотягує до його рІвня.
Відповісти
Останні новини
Кравчук обмовився, що Януковича вже немає в живих. ВІДЕО
15 березень, 2014, 11:01
Львів хоче бути, як Сочі
15 березень, 2014, 10:46