Кримінальний сімейний підряд: «вимітали» з магазинів усе

Кримінальний сімейний підряд: «вимітали» з магазинів усе
На Волині піймали злочинну групу, яка займалися крадіжками з сільських магазинів.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в області.

Як розповіли у Локачинському РВ УМВС України, працівники якого спільно з ковельськими колегами затримали банду, злодіями виявилися особи, які створили такий-собі сімейний підряд: для того, щоби обкрадати сільські магазини, у злочинну групу об’єдналися два рідні брати і співмешканець їхньої сестри.

Начальник Локачинського РВ УМВС України у Волинській області майор міліції Ярослав Москалюк повідомив, що свою діяльність спритники розпочали у 2011 році.

Практично головним серед них був Микола, котрий працював експедитором. Саме він, розвозячи товари по крамницях Локачинського, Горохівського та Іваничівського районів, придивлявся до магазинів, звертав увагу на їх укріплення (наявність сигналізації, надійність встановлених замків тощо).

Як правило, вибирали «об’єкт», який знаходився на околиці населеного пункту.

«Працювали» чоловіки професійно, адже раніше всі троє уже були засуджені за крадіжки. На «справу» ішли під ранок, приблизно о 4-й годині, при цьому використовували спеціальні відмички для замків та перчатки, аби не залишати відбитків пальців.

Правоохоронці оперативним шляхом усе ж вийшли на слід злочинців.

Нині усі троє арештовані. Встановлено, що саме вони здійснили крадіжки з трьох магазинів у селах Білопіль, Колпитів і Губин Локачинського району.

Окрім того, перевіряється їхня причетність до крадіжок із інших крамниць. При цьому слід зазначити, що крадії не гребували нічим: забирали не тільки гроші, а й цигарки, спиртне, продукти харчування і навіть засоби гігієни.

Порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Спритники затримані в ізолятор тимчасового тримання районного відділу міліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кримінальний сімейний підряд: «вимітали» з магазинів усе
26 березень, 2012, 12:43
Прокуратурі уріжуть штат
26 березень, 2012, 12:29