У соцмережах пишуть, що на Волині «ущемляють» російську мову

У соцмережах пишуть, що на Волині «ущемляють» російську мову
У спільнотах соцмережі ВКонтакті пишуть, що у Луцьку російськомовних людей називають «москалями» та «провокаторами», а на Волині націоналісти «ущемляють» російську мову.

Користувач Іван Беркут, в якого на сторінці зазначено, що він – з Москви, у спільноті «Типовий Луцьк» у соцмережі ВКонтакті написав, що його у Луцьку перепинили автомайданцівці і за те, що він розмовляв російською, назвали його «москалем» і «провокатором».

«Кричали в Украине говори на украинском. Заставили показать им кошелек, не провокатор ли я. Они увидели там русские рубли и отобрали их. Благо, их не много было. Угрожали забрать на Майдан. Если бы не вовремя подьехавшая подмога из моих друзей, возможно, я бы это сейчас не писал», – зазначає Іван Беркут.



У іншій спільноті «Анти майдан - Фашизм не пройдет» користувачка Валерія Сомова, яка зазначає, що вона – зі Славутича Чернігівської області, написала, що на Західній Україні за Луцьком «є ущемлення російської мови».

«Была я на Западной Украине за Луцком.... жесть ...и все таки есть ущемления русского языка», – зазначає вона.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так це ж чистої води тролі! Ми любимо і поважаємо народ, і не важливо якою мовою вони розмовляють. Головне бути людьми та чути один одного.
Відповісти
Какой ужас
Відповісти
кокококо!
москалів на ножі!
п. с.: кохайтеся чорноброві та не з москалями. (с)
Відповісти
Лучанин, Ти ідіот?
Відповісти
Шкода, що не забрали на Майдан. Писати б то він і далі писав. А такої дурні точно не зміг би. Фантазер кацапський.
Відповісти
в групі "Я люблю Луцьк", його забанили назавжди. Це розумововідстала людина, яка немає поваги до лучан:)

Прошу поскаржитись на його сторінку, щоб заблокували!
Відповісти
святая правда!!!
Відповісти
Б*дло.....він в Луцьку ніколи не був, в бан його!
Відповісти
БРЕХНЯ!!! Понад 10 років живу в Луцьку, часто говорю рідною російською, НІХТО НІКОЛИ жодного зауваження не зробив. Луцьк- цивілізоване місто.
Відповісти
Той чоловік потерпів не за те, що є росіянином, а за своє небажання розмовляти українською мовою і за зневагу до українського народу. То не є щось нове, росіяни завжди вважали себе представниками якоїсь вищої раси. А словом “москаль“ колись називали кожного, хто жив в Московській державі. Нехай історики скажуть відколи вони стали називати себе Росією. Якби я був москалем і мене так хтось назвав, то я ще й гонорувався б з того. І зовсім не гніваюсь і не ображаюсь на тих москалів, що в 60-их роках під час мого перебування в совіцькому війську називали мене “бандьорою.“
Відповісти
Какая ерунда! Всегда говорила на русском. Все здесь нормально.
Відповісти
брехня, я тоже русская и уже много лет живу и работаю в Луцке и никто меня не трогает, и я поддерживаю украинцев они очень хорошие и порядочные люди
Відповісти
Не хочу вас лякати, але по периметру кордону з Білоруссю стоять БТРи. Дядько дзвонив і каже, що їх добре видно у бінокль, бо живе дуже близько до кордону.
Про літаки у Білорусії ви вже знаєте. Вони типу захищають білорусів від війська НАТО, що перегрупувалося на кордоні з Польщею.
Щодо цього повідомлення. То такі ж дії(публікації, тролізм) було використано у січні про Севастополь, Донецьк, Луганськ. Це робиться навмисно, щоб типу росіяни йшли захищати етнічних руских. До того всього й йдеться. Але боятися та панікувати не варто. Організація, спостереження, усе що треба в таких умовах! І досить ділити портфелі! Віддайте владу тим, хто є стратегом у військових та партизанських діях!
Відповісти
Кому тут відписувати. Це ж повний "розвод". Знову починають воду лити про Західну Україну, бо бачать що Східна їм уже не вірить.
Відповісти
Кому тут відписувати. Це ж повний "розвод". Знову починають воду лити про Західну Україну, бо бачать що Східна їм уже не вірить.
Відповісти
Всю жизнь хожу и разговариваю на русском языке. И пусть мне кто-то что-то скажет по поводу этого...
Відповісти
Останні новини
У соцмережах пишуть, що на Волині «ущемляють» російську мову
15 березень, 2014, 19:03