Луцьк на два дні став весільною столицею заходу України. ФОТО

Луцьк на два дні став весільною столицею заходу України. ФОТО
У Луцьку відбувається Західноукраїнська виставка весільних товарів та послуг.

Відкриття виставки відбулося 15 березня, - повідомили у весільній агенція «Family» та обласній громадській організації "7'я", які є організаторами дійства.

З вітальним словом до учасників та гостей виставки звернулась головний організатор, керівник весільної агенції Family, Ірина Корольчук.

Виставку відвідали заступник голови Луцької міської ради Тарас Яковлєв, начальник реєстраційної служби Луцького міського управління юстиції Сергій Книш та начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану Луцького міського управління юстиції Тамара Калинович.

Гості виставки мали змогу ознайомитися із весільними тенденціями 2014 року: потенційні наречені – з портфоліо весільних фотографів, переглянути роботи дизайнерів та декораторів, поспілкуватися з весільними організаторами, про дегустувати страви місцевих ресторанів, послухати якісну музику та порозважатись в компанії народного улюбленця «Дзідзьо» від креативної компанії Каприз.

На другий день, 16 березня, планується проведення «Семінару для наречених» від агенції Family, в рамках якого пройде презентація «Идеального дневника невесты», розробленого весільним організатором-практиком Іриною Корольчук.

Участь у семінарі є безкоштовною.

Початок заходів другого дня о 10:00.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей гурт на останніх фото звучав просто кайфово! Вокалістка - супер, і репертуар теж.
Відповісти
кому що.
в країні хаос, війна, а в тої прибитої ірини тільки дай бабла заробити. на цій виставці навіть відвідувачів не було.
колись звернулись ми за їхніми послугами перед весіллям в 2012 році то нам вона за весь спектр її послуг 3200 доларів, ми чесно були шоковані. а потім ше місяць після зустрічі визвонювала коли ми знов до неї приїдим, бо вже наче є сценарій нашого весілля, хоча ми нічого не просили нам писати, просто поцікавились скільки б це вісілля нам обійшлось. а вона далі назвонювала і казала шо немає в нас наче часу думати, бо вже скоро весілля а вона зі всіма домовилась і наполягала щоб ми вже їм везли терміново гроші
Відповісти
волиньПост, не витирай коменти!!!!!!!!!!
Відповісти
ця так звана агенция тильки пидводить людей
Відповісти
Останні новини
Луцьк на два дні став весільною столицею заходу України. ФОТО
16 березень, 2014, 08:00