На Волині журналіст заявив, що йому погрожувала «Самооборона». ВІДЕО

На Волині журналіст заявив, що йому погрожувала «Самооборона». ВІДЕО
Іван Войчук, який представився незалежним журналістом, заявив, що у Києві йому погрожували самооборонівці та помічники народних депутатів.

Про це він розповів під час Народного віче, що відбувалося у центрі Луцька в неділю, 16 березня.

«Я був на Майдані з 14 до 18 лютого. Мене було поранено, я лежав в районній лікарні в Ліпінах. Входжу в координаційну раду Майдану як незалежний журналіст», - розповів про себе Войчук.

За його словами, представники координаційної ради Майдану у Києві, зокрема, і він сам, 10 березня намагалися зустрітися з секретарем Ради національної безпеки і оборони Андрієм Парубієм та змусити його рішучіше діяти щодо перешкоджання вторгненню російських військ.

«Був 4 рази в Раді національної безпеки і оборони, нас не пустили. Ми висунули ультиматум 10 березня Турчинову і Парубію, щоб прийнялися якісь міри, щоб визнали агресором російські війська тому. що вони досі не визнані», - пояснив Войчук.

Також він розповів, що у Верховну Раду дуже складно потрапити, навіть за акредитацією, адже її охороняє «Самооборона Майдану». Саме її представники, за словами Войчука, йому погожували.

«Народні депутати охороняються зараз Самообороною, не пускають ні киян, нікого абсолютно до Верховної Ради. (коли він намагався пройти на зустріч до Парубія, - ред.) Мені погрожували, казали, що мені мало дали на Інститутській, казали, що ще добавлять», - пояснив чоловік.

Також Іван Войчук не побачив «рішучих дій» нардепа-свободівця Євгена Мельника, який був присутній на віче у Луцьку.

«Я тільки-що підходив до Мельника, Мельник теж нічого не діє абсолютно. Від Мельника я чую такий полум'яний виступ, а що вони зробили у Верховній Раді?», - обурився він.

«Створюйте громадські організації і на Волині не допускайте до влади БЮТ, «Свободу», УДАР, вони абсолютно нічого не роблять", - дав свій «рецепт» активістам Войчук.

«На Волині зачистили Майдан під проводом того, що алкоголіки збираються. Треба було навести порядок тут. Майдани повинні бути відновлені»,- констатував він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Багато років працюю на Волині, але про такого журналіста ніколи і нічого не чув. Тітушкам теж видавали посвідчення працівників ЗМІ. На жаль, журналістами тепер називають себе й ті, хто просто купив фотоапарат і вміє натискати на кнопочку. Вочевидь це один із таких.
Відповісти
Він був ранений ходив під кулями. Походи там під вогнем тоді цвирка "Журналіст з Волині"
Відповісти
От вам і вся правда про Парубія, самооборону і тд. Прикриваються хлопцями, що загинули, а далі своє роблять. Ганьба.........
Відповісти
Він правий Ганьба владі!!!
Відповісти
Ось тепер нехайподумають люди як міняли шило на мило ... Все заздалегідь було сплановано.
Відповісти
Ничо не діє, під ризними приводами... Абсалютно... Назвись до якого видання ти належиж, і хоча б одне речення ти написав... Друкуюсь перед вами... Пеньок...
Відповісти
Це, мабуть, один із тієї сотні "журналістів" яким головний редактор "Луцького замку" В. Трофимчук видавав (не за так, звісно) фальшиві посвідчення кореспондентів під час виборів
Відповісти
Якщо ви справді незалежний журналіст а не провладний і хочете знати правду - то мусите самі іі побачити і тоді почуєте що насправді діється на майдані сьогодні і чому Парубій хоче розформувати сотні самооборони , мабуть вони вже стали йому заважати
Відповісти
Останні новини
На Волині журналіст заявив, що йому погрожувала «Самооборона». ВІДЕО
16 березень, 2014, 16:15