Революціонери влаштували «розборки» з головним міліціонером Волині. ФОТО. ВІДЕО

Революціонери влаштували «розборки» з головним міліціонером Волині. ФОТО. ВІДЕО
Волинські революціонери прийшли до в.о. начальника управління Міністерства внутрішніх справ України Михайла Руденка, щоб «розібратися» з нічним патрулюванням вулиць.

Візит відбувся у понеділок, 17 березня.

Очільник місцевого «Автомайдану» Ігор Оборонов пояснив, що керівництво міліції намагалося забрати працівників ДАІ із спільного патрулювання вулиць із «Самообороною» та «Автомайданом».

«Ви вже тиждень тому намагалися зняти патрулювання машинами ДАІ міста на підставі того, що немає палива», - нагадав він Руденку.

«Ми навіть дві ночі за свої гроші заправляли ваші машини, щоб вони їздили. Вчора ваші працівники сказали, що палива немає, ніхто їхати не буде, хоча ви перед цим Пустовіту сказали, що все буде в порядку», - додав він.

За словами Оборонова, у ніч з 16 на 17 березня за квотою міськвідділу ДАІ на патрулювання виїхали лише дві машини.

«Вчора все-таки поїхали машини, одна поїхала збирати хабарі, інша поїхала все-таки з нашим патрулем», - мовив він.

Більше того, за словами Оборонова, ДАІшники відмовилися їхати на виклик, бо їм не вистачило палива.

«Сьогодні в 4:30 працівники ДАІ відмовились їхати ловити п’яного водія на Соборності 13, бо в них не було палива… 4 літри палива на 12 годин це просто смішно», - пояснив він.


Натомість Михайло Руденко запевнив, що надалі патрульні машини будуть нормально забезпечені паливом, а за фактом відмови виїхати на виклик буде проведена службова перевірка.

«Якщо немає десь наряду на посту, то в екстреному порядку все коригується. Цієї ночі було в місті 4 наряди, два міських, і два з відділу супроводу Управління ДАІ… Тепер я кожного разу буду контролювати виділення бензину та маршрутизацію їх руху», - запевнив посадовець.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чомусь у четвер біля автобазару стояли аж три автомобіля ДАІ,палива вистачало?
Відповісти
Реально знаю: працівники даї не хочуть їздити з представниками самооборони і т.д. з тієї причини, що відсутній "лєвак". Палива може реально не бути, так як їм до відомих події в столиці і до зміни влади його не видавали (підкреслюю --- не видавали, лише на папері), заправлялися з дороги + паливо надавали керівництву. Ось такі справи. Це ще не згадую про ремонти авто за свій рахунок і про регулярні сдачі наверх. Даїшники масово переводяться на інші посади, що симптоматично (Інфа від знайомих звідти)
Відповісти
Останні новини
Революціонери влаштували «розборки» з головним міліціонером Волині. ФОТО. ВІДЕО
17 березень, 2014, 14:02