Відомо, хто може зайняти керівні посади на Волині

Відомо, хто може зайняти керівні посади на Волині
Волинська влада пропонує на посаду керівника Ягодинської митниці депутата обласної ради Сергія Слабенка.

Про це йдеться в поданнях, які, за інформацією ВолиньPost, обласна влада планує направити до Києва.

На місце головного міліціонера претендує підполковник міліції Олександр Балицький. Відповідно до інформації, опублікованої на сайті волинської міліції, Балицький - у кадровому резерві на посаду керівника міліції Ковеля.

Депутат облради Олександр Свирида може очолити територіальне управління Міндоходів.

Депутат Луцької міської ради Богдан Шиба претендує на місце очільника обласного управління Антимонопольного комітету.

Також відомо, що заступник голови обласного осередку ВО "Батьківщина" Олександр Мартинюк може очолити управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 40
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шиба?????? Хоть кудись, а все одно пролізе, а Свирида - в податкову???? Вони там мухоморів обжерлися, чи як? А Мартинюк після помаранчевої вже брався за таку ж роботу, на яку його висувають, довго не витримав, бідняжка. Знову ті ж рила на ті ж крісла, я х****ю
Відповісти
Шиба це капєц, невже більше немає достойних людей , а не знов стягувати всяке лайно на керівні посади
Відповісти
це жарт?
Відповісти
Я взагалі б Шибу до влади не допускала!
Він вже накерував!
Люди, ставте професіоналів!!!!
Відповісти
для Шиби файне місце підшукали, ото буде мати де побори брати для себе))))РИБУ у ВОДУ
Відповісти
Ну і коли "Правий сектор" прийде в гості до названих???...., дійте Данильчуки-Гузі бо буде пізно, бо будете нильчукчами-підгузками...!!!
Відповісти
Ви такі наївні, ну прямо як українець. Сектор на Волині вже куплений з потрохами. І ще - якщо бажаєте щось робити то робіть. а не ждіть доброго дядю. Добрі дяді з еуропи вже допомогли вирішити кримське питання так і буде тут з чинушами.
Відповісти
слабенка супер ягодин ліс горілка це ж алкаш подивіться на руки тяжко втримати
Відповісти
Шиба Антимонопольний WTF?!!!
Відповісти
свирида всих продасть
Відповісти
вси хороши вси взяточники подивиться врейтинги хто вони
Відповісти
Ха-хаха кого Балицького О.І. на начальника УМВС у Волинській області, щоб міг повністю вже контролювати контрабанду на території області спиртову та сигаретну а загалом і будинок закінчити в с. Озеро та тестя на посаді залишити і працівників з Рівного на посади повернути, які вони прагнуть і він їм пообіцяв
Відповісти
слабенко))) це жах
Відповісти
Я проти Шиби!!!!!ми знов наступаємо на свої граблі!!!!!
Відповісти
А може Свириді буде достатньо коштів,що були ним захапані в період коли він займався приватизацією?.Люди,отямтеся.Скільки ж можна перетасовувати цю замусолену і краплену кадрову колоду карт.В нас є молоді,достойни і патриотично налаштовані люди.Хватить вже цих колишнім пхатися на керівні посади.Не за них положила своє молоде життя "Небесна сотня".
Відповісти
не лізь, К.
Відповісти
ці праві крикуни так само собі кріселка під 5-ту точку виборюють,не розумію за що стояли і гинули люди....де був правий сектор 21 лютого?????? вискочили коли стало безпечно і почали бігати скрізь заяви збирати, а ставлять кого??????.... люди схаменіться....в нас тепер щоб посаду зайняти треба вдягнути маску взяти біту і бігати галасувати....можете ще й поголодувати під шумок..... відчай
Відповісти
Підтримую попереднього дописувача. Правий сектор на волині "дуже потім",коли дійшло до дебільного штурму міліції та поділу посад
Відповісти
А які претенденти на посаду Начальника управління лісового і мисливського господарства!? в кого які думки!?
Відповісти
"Братан"! не знаю з відки в тебе така інформація, проте скажу одне що це все "ГАЛІМА ТУФТА!". Я з Івановичем працював майже 2 роки, і знаю багато про нього, в тому числі що він керівник з високої літери, якби хоч половина таких начальників була в міліції, однозначно був би порядок органах.
Відповісти
"Братан"! Не знаю, з відки в тебе така інформація, одне скажу що це м'яко кажучи не правда. Я з Івановичем працював майже 2 роки та знаю про нього багато, в тому числі, що він керівник з великої літери! Якби таких начальників було б хоч половина, то в органах був би пордок.
Відповісти
Та почитайте пресу минулих років, коли ця гоп-компанія вже була при посадах! Це ж майстри по розвалу господарства Волині і абсолютні профани. ну як можна так швидко все забувати і наступати на одні й ті самі граблі!!! Бракує розуму на Волині, людоньки, а є лише "Розумаки" в поганому сенсі слова, які самі собі дали право вирішувати за громаду.
Відповісти
Згідно закону, кадидатури висовує керівник вищестоящого органу. А закон не відміняли.
Відповісти
Можна відмінити. Якби знати що буде толк!
Відповісти
зробив для революції, а вам всі не такі, самі станьте і керуйте. До маразму дійшло, давайте салаг наберем, ото напрацюють.
Відповісти
Спочатку все зруйнуємо, а потім будемо відбудовувати!
Невже люди виграють від перетасовування засаленої колоди! Коли ці посади будуть поза політикою? Тому кожен з них знає: зміниться влада - буде новий і думають тільки як "віддячити" своїм і щось самому заробити! Невже в тих кругах немає професійних людей з принципами і честю !
Відповісти
зробив для революції, а вам всі не такі, самі станьте і керуйте. До маразму дійшло, давайте салаг наберем, ото напрацюють.
Відповісти
Начальником УМВС має бути Алексеєнко П. А. !!!
Відповісти
Начальником УМВС треба ставити Алексеєнка П. А. !!!
Відповісти
Просто ганьба, просто слів немає. Правий сектор справді 21 лютого хз де був, а зараз тільки й чути. Толку від них мало тільки хаос. Шиба? Серйозно? ))) знову дерибан посад...
Відповісти
тасама банда шо була и це люстрацыя це бред жалко тых людей яки на майдани стоялы яких повбывалы ради чого шоб прышла банда юли бреддддддддддддддд
Відповісти
Я не вірю в такий розпоід портфелів, це - абсурд. Як можна Слабенка призначати на керівнка митниці, це ж певно потрібна відповідна освіта, звання. А Свириду на головго податківця. а ще краще - Щиба буде контрлюбвати цінову політику в області. Вже в місті порядок зробив, ще з цінами наведе, і ми будемо в повному шоколаді. Що це відбуважться на ВОЛИНІ, було добре, стане ще краще. НЕвжне немає інших молодих незаплямованих, як каже Пустовіт, кадрів. Щиба заплямований, щановний очільнику волинської влади. заплямований, почуйте народ111111 Я уже не вірю, що в Україні щось зміниться. стовідсотково впевнена, як тільки, кордони з ЕС - молодь віткатиме з україни
Відповісти
Слабенко це жах.Тепер нафта континіума буде заходити воздухом.
Відповісти
Мартинюк вже "там" був, завалив все, сказав що не цікаво і втік! А зараз БЮТ на агітку кідає?:) Тут все зрозуміло, що готуються до "просування" Юлі у Президенти, тому і Крим прос...гавили і далі з таким успіхом Україну взагалі доб'ють!:(
Відповісти
Повний пиндець! Я вас вітаю пані і панове. Фарбовані лиси у курнику.
Відповісти
Правий Сектор,схменіться!!! Чи ви не знаєте, скількиу Слабенка боргів? (неповернені банкам кредити на мільйони грн.). є уже кілька ріш. Луцькогоміськр.суду про їх стягнення із Слабенка.Шкода,що не можу знайти ці ріш. в Єдиному реєстрі, бо в реєстрі не можна знайи ріш. за прізвищем (по фізособахне вказуються прізвища, а ОСОБА 1, ОСОБА 2 і т.д.)Ви що, Слабенку хочете допомогти погасити його борги, призначивши його на таку хлібну посаду? ПС, ви дискедитуєте себе в очах громадськості чим діла,тим більше! потрудіться хоча б біографіі цих осіб взнати!!!
Відповісти
А Козюру куди поставите???
Відповісти
Шиба з перших днів на майдані і під криміналом ходив. Може не в Антимонопольний, але працювати може, чиновницький стаж все таки є, треба просто над ним поставити громадський контроль!!!
Відповісти
Я не "ЗА" не "Проти" жодного кандидата. Головне зміни і результат. Знаю точно, що якщо протягом 3 місяців нічого не зміниться, то всі новоприставлені підуть туди куди пішли всі Регіонали!!! З них спрос ще більший...
Відповісти
А як щодо відкритого і прозорого обговорення цих кандидатур на луцькому Майдані? Чи думка громадськості новій владі вже не цікава? Побавились трохи у демократію і народний суд, та й нумо ділити портфелі!
Список засмальцованих кандидатур вражає. Це за Шибу волиняни у Києві загинули? За Свириду? За Слабенка?
Відповісти
Останні новини
Відомо, хто може зайняти керівні посади на Волині
17 березень, 2014, 14:17