Начальник міліції закликав волинян здавати зброю

Начальник міліції закликав волинян здавати зброю
Виконувач обов’язків головного міліціонера Волині Михайло Руденко закликав волинян до 21 березня здати зброю, яку вони утримують без законних підстав.

Про це він заявив під час спілкування з громадськістю у понеділок, 17 березня.

За словами Руденка, місячник зі здачі зброї триває до 21 березня, і за цей час очільник Служби безпеки Валентин Наливайченко та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков неодноразово закликали долучитися всіх, хто нею незаконно володіє.

«У нас зараз є один спільний ворог, який хоче захопити наші території, тому, щоб був порядок, звернулися Наливайченко і Аваков до громадськості з метою того, щоб здали незаконну зброю тому, що рано чи пізно вона стріляє, стріляє в наших громадян», - пояснив Руденко.

«Сьогодні в Ківерцівському районі двоє посварились, один в другого вистрілив. В Ратному два дні тому теж один мешканець в іншого вимагав гроші зі зброєю, також був напад на заправку», - розповів посадовець про останні злочини з використанням зброї.

«До 21 числа діє місячник здачі зброї. Після цього зброя, яка знаходиться незаконно в громадян, буде вилучатися з порушенням кримінальних проваджень», - пояснив Руденко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може покажете відео з масовою здачею зброї?
Відповісти
зброя гроші.хто гроші просто так понесе.
Відповісти
А хтось обіцяв ввести закон про вільне володіння громадянами зброєю, щоб бійня неозброєних мирних громадян більше ніколи не повторилась...Ця влада боїться народу не менш,ніж янукович - і недаремно.
революція лише починається!
Відповісти
Законослухняні мають здати зброю, а бандити і п`ята зброю не здають і будуть озброюватись російськими диверсантами. Тут щось не так. Навпаки патріоти України повинні озброюватисьб на випадок військового вторгнення в Україну. Нашим керівникам треба вже було давно роздати зброю кримським татарам, які залишаються голіруч перед озброєними до зубів московитами. Щось тут нагадую є якщо не зраду то дурість.
Відповісти
Зброю потрібно легалізувати і контролювати її обіг.
Відповісти
Сектор і автомайдан революція пройшла краще в крим їдьте а не понтуєтесь які ви модні тут.
Відповісти
Останні новини
Начальник міліції закликав волинян здавати зброю
17 березень, 2014, 14:59