«Правий сектор» Волині хоче розпустити комуністів

«Правий сектор» Волині хоче розпустити комуністів
Від Комуністичної партії Волині вимагають саморозпуску, а приміщення, де знаходиться їхній офіс, передати у власність громади.

Про це йдеться у спільній заяві «Правого сектору», «Волинської Самооборони», «Автомайдану».

Подаємо текст заяви повністю, без змін і правок:

«Комуністична партія в Україні впродовж багатьох років вела антидержавну та антиконституційну діяльність. На руках комуністів, такою самою мірою як і на руках регіоналів, кров «Небесної Сотні».

Сьогодні ж осередки комунізму стали основою для сепаратистської діяльності на сході та півдні держави. Вважаємо, що у вільній Україні, за яку всі боролися на Майдані, Компартія не має права на існування.

Відповідно вимагаємо, щоб Комуністична партія на Волині припинила діяльність та оголосила про свій саморозпуск. Саморозпуститися також мають всі молодіжні та громадські комсомольські об’єднання в області.

Приміщення, яке перебуває у власності Комуністичної партії Волині за адресою м. Луцьк, вул. Ковельська, 1, після її саморозпуску має бути передане громаді Луцька.

Тому звертаємося до луцького міського голови прийняти на баланс Луцької міської ради це приміщення.

Від сьогодні та до часу його офіційної передачі у власність громади, приміщення за адресою, вул. Ковельська, 1 комуністами використовуватися не повинно».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це що, або хто?
Відповісти
І партію ригів на додаток... тільки не вимагати, а взяти і розпустити ( за законами революційного часу)
Відповісти
Ви ,революціонери-просрали Крим!!!Замість то ,щоб гратися у люстрацііюпотрібно було іхати у Кримську автономію і там щось робити, а на Волині clever народ.Сам розбереться!!!!
Відповісти
для того, щоб щось писати потрібно розбиратись в законах України. Ніякого революційного часу немає, а його законів більшість волинян не визнає. Менше треба дивитися зомбоящик, а краще почитайте праці Леніна про революційну ситуацію та про революцію
Відповісти
Останні новини
«Правий сектор» Волині хоче розпустити комуністів
17 березень, 2014, 16:26