Головним освітянином Волині може стати екс-ректор

Головним освітянином Волині може стати екс-ректор
Колишній ректор Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Михайло Сташенко (на фото) претендує на посаду начальника управління освіти облдержадміністрації.

За кандидатуру Михайла Сташенка 17 березня до голови ОДА Григорія Пустовіта прийшов клопотати до голови ОДА викладач одного з луцьких вишів Олександр Ханін, - пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Губернатор відповів, що ця персона вже розглядається як майбутній керівник управління освіти та науки ОДА.

«Колишній ректор Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Михайло Сташенко – це людина відповідальна, патріотична, рекомендую його на посаду начальника обласного управління освіти та науки», - сказав викладач вишу.

Григорій Пустовіт наголосив, що цю посаду повинен обіймати не лише хороший освітянин, а й професійний менеджер.

Та додав, що Михайло Сташенко - у списку кандидатур на посаду керівника управління освіти та науки ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мій сусід))))) хороший, приємний дядько! ))))) і родина у нього класна!
Відповісти
"Приємний дядько" - не є ознакою фаховості. А що, тепер керівників відомств будуть призначати за рекомендацією однієї особи чи затверджувати на майдані, як у епоху середньовіччя чи як у класика: "Хай чабан, - усі гукнули,- за отамана буде!"
Відповісти
приємний дядько є ознакою приємності))))
класна родина говорить про те, що людина вміє і може знайти компроміси, знає як налогодити діалог, схильна до стабільності.
+ хіба я дала рекомендацію?))))) я лише зреагувала на новину. а ви, як освітянка, могли б долучитися до пропонування кандидатур у області, підключити знайомих... от пишу і думаю... а чи може в нас бути без корупції? і чи здатне буде суспільство, яке звикло жити в певних правилах, змінити ці правила? освіта в нас, нажаль, не є образцово-показательною в плані моральності...
Відповісти
Викладач одного з вишів прийшов клопотати. А я хочу мою виховательку Марію Іванівну. Теж класна тьотка. Маю я право голосу чи ні, кузькіну ма?
Відповісти
Ні в якому разі він вже керував і у ВДУ, і ВІЕМ, і ВІППО - ледве здихалися. З ним надзвичайно важко працювати, це пихата і не контактна людина з особливим складом психіки.
Відповісти
Ледве здихалися, бо не брав участі в спільних схемах керівництва? Пихата бо не реагує на фрази типу - чуєш, постав тому хлопцеві, він мій, а потім я з тобою розрахуюся... Особливий склад психіки? Так, а де ви бачили математиків, з вашої точки зору нормальних? Люди цифр іноді трішки дивні. Він розумний, цікавий, і головне - любить Україну)))
Відповісти
Колись слухав курс математичної фізики у нього - дійсно приємний дядько з чесними екзаменами. Шкода що проміняв науку на адміністративні посади.
Відповісти
Беркут и расияне за Сташенка, нянечки та прибыральницы дитячих садочкыв - за Загреву, а справжны професионалы освити за дыйсно достойну людину - Таранчука !!!
Відповісти
ну що за підхід - попросили то призначу
а що то насправді за людина спитати в громади слабо?
Відповісти
і чому "викладач вишу" (якого?) просить призначити начальника управління освіти, яка керує школами і садочками?
Відповісти
чому вин сюди приихав
Відповісти
А вже ж повне "перезавантаження"))))) Саме те що треба -хабарів "не брав", "репресований" бандитською владою і був на майдані...
Відповісти
Оце "освітяни", які пишуть під кожною статтею, що їм ніхто не подобається і все попередників хвалять, а на протилежну думку кажуть, що люди не мають ніякого відношення до управління освіти - боюся думати, що це одна людина, прямо вже одним "почерком" писані коментарі, повірте справжні освітяни читають між рядків...
Відповісти
Absoljutno nedopustymo. Ce bude povna zrada cinnostej Majdanu.
Відповісти
Нехай Ханін в своєму виші кандидатури рекомендує,а не представляє побажання освітян, повноважень йому для цього ніхто не надавав
Відповісти
Сташенка? Боронь боже, це ж хабарник, при ньому процвітали побори у ВІППО і дана установа(взагалі в такій формі не потрібна)перетворилася в заповідник непильної роботи для синочків, доць і відставних чиновників. До речі, для економії державних коштів хай розженуть це збіговисько абсолютно непрофесійних типу викладачів, які десятиліттями читають одне і те ж. А професіоналів Бобак, Рудь залучити на курси підвищення кваліфікації при університеті. Результат гірший не буде
Відповісти
Останні новини
Головним освітянином Волині може стати екс-ректор
17 березень, 2014, 18:31