НАТО згортає спільні з Росією операції

НАТО згортає спільні з Росією операції
НАТО проводить переоцінку відносин з Росією у зв'язку з подіями в Україні.

Про це заявив генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен в інтерв'ю американській телекомпанії CNN, присвяченому подіям в Україні, витяги з якого опубліковані в понеділок, - пише Еспресо.TV з посиланням на ИТАР-ТАСС.

"Ми зараз переосмислюємо наші відносини з Росією. Ми вже вирішили призупинити практичне співробітництво з РФ. А коли міністри закордонних справ країн-членів альянсу зустрінуться 1 і 2 квітня, вони переглянуть всі наші зв'язки з Росією", - зазначив він.

"Ми планували провести спільну операцію на морі по забезпеченню безпеки американського судна, на борту якого буде знищено сирійську хімічну зброю. Ми будемо охороняти його, але Росія в операції участі не братиме. Це один із прикладів призупинення співпраці", - нагадав Расмуссен.

Раніше в понеділок Расмуссен за підсумками зустрічі в Брюсселі з виконувачем обов'язків міністра закордонних справ України Андрієм Дещицею заявив, що Україна і НАТО підтвердили намір про розширення військового співробітництва та розвитку українських військових можливостей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Росія, НАТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
НАТО згортає спільні з Росією операції
18 березень, 2014, 07:18