Росія перекинула в Україну зброю «четвертого покоління»

Росія перекинула в Україну зброю «четвертого покоління»
За минулу добу через Керченську протоку з території Росії в Крим перекинуто дві батареї ЗРГК «Панцир-С1» (зенітний ракетно-гарматний комплекс).

Про це на сторінці у Фейсбук написав керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, - пише Zaxid.net.

«Це новітній російський ЗРГК (взятий на озброєння російської армії восени 2012 р). Росіяни вважають його зенітним комплексом четвертого покоління. Вважається засобом останнього рубежу в ешелонованій системі протиповітряної оборони важливих об'єктів і військ. Призначений для боротьби з широким спектром сучасних повітряних (крилаті ракети, БПЛА та керовані ракети класу «повітря-земля») і наземних (надводних) легкоброньованих цілей», - повідомив експерт.

«Враховуючи здійснювані раніше перекидання росіянами засобів ППО в Криму (зокрема, комплексів С-300), цілком очевидно, що окупанти створюють на півострові ешелоновану систему протиповітряної оборони», - вважає він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перекиньте ще Путлера з Яником, ми як казав Ляшко ми привяжемо їх на паля, кожен підійде дасть підсрачника, плюне, а потім здамо в Гаагу. Тому що зачинщиком цих подій є не скільки Путлер, як Яник, який фінансує фінансує російську армію яка захищає його як "незаконно избраного президента".
Відповісти