Гіль не буде головним прокурором Волині, - ЗМІ

Гіль не буде головним прокурором Волині, - ЗМІ
Колишній прокурор Волинської області, а зараз – виконуючий обов'язки прокурора Андрій Гіль не буде знову призначений прокурором області.

Нове затвердження Андрія Гіля на посаді прокурора Волині виключається, - пише Вголос з посиланням на власні джерела.

«Ця людина працювала за часів Кучми і Януковича. Відомо про її неоднозначні зв'язки з колишньою місцевою владою. Крім того, багато хто з громади закидає Андрію Гілю неефективну боротьбу з корупцією, можливу участь в непрозорих схемах. Однозначно, що така особа, яка не користується авторитетом серед волинян, не може очолювати прокуратуру. Прокурором області має бути людина, за якою відсутній будь-який негативний багаж минулого. Призначення нового прокурора області має відбутися у найближчі дні», – зазначило джерело.

Андрій Гіль раніше обіймав посади першого заступника прокурора Волинської області, прокурора Тернопільської, Житомирської, Волинської областей.

З 21 листопада 2013 року був заступник прокурора Волинської області. Зараз виконує функції прокурора області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гіль
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не буде, а він вже прокурор!!! отак!!!
Відповісти
Завжди і скрізь є люди і людиська. Чи за часів Кучми і Януковича чи за теперешніх днів. Поставлять нового прокурора і через деякий час і в ньому знайдуть якісь "із'яни". А Гіль знає свою роботу і добросовісно виконує її. Людям ніколи невгодиш
Відповісти
Да, красиво пишите, можлива участь в непрозорих схемах..., шановнi Гiль фахiвець, юрист , а не полiтик, I вiн працюэ згiдно чинного законодавства, а вам що треба, того хто буде Вас кришувати?
Відповісти
очі не брешуть
Відповісти
пшонках та тому ющенківському "багаторазовому" фахівцем став...скоро і в твій кабінет "сручанин" постукає звичайна історія..блатной савєтскій заповєднік в мацквє..незамінимі ви наші схемщикі..для вас другого світу не існує-хто кому де коли краде та й собі %,весь світ так живе-правда расєюшка?яка різниця хто ,всі всюди одинакові.десь трохи вчився ,сіржант?чи прокурорчик якій?очнись..
Відповісти
щоб побороти корупцію треба її очолити. Хай Веніславського поставлять, продасть пару криміналів може тоді за квартиру заплатить. Бо схоже за ті, що продав не хватає
Відповісти
Не можу повірити, що у Веніславського нема грошей за квартиру розрахуватися. Та воно за кожну прикриту справу стільки брало з підозрюваних, що скоро люди самі прийдуть і заявлять про цього хабарника. НЕ слід забувати, що ВІН вже кілька років досить успішно кришує бізнесм яким займається його дружина. Подивіться їхні декларації за два останні роки. Ось де поле для діяльності люстраторів, правого сектора...
Відповісти
ну, верніть нам Параку!!!!
Відповісти
а хто буде?
Відповісти
А хто б не був, роботу, визначену законом, робити мусить. Непоганий Гіль мужик, і свій, волинський. Ну, нехай "Свобода", бо прокуратура - це її квота, поставить якогось свого лемка. Це вже пройдено, забули, що при Янеку все міліцейське керівництво, осболиво на кормних посадах, було львівське, а не донецьке, між іншим.
А може, хто хоче Масалова? Тим більше, що Правому сектору він вже проплатив. Ніхто не задумувався, що при всій одіозності його персони, і що брат - негіонал, і сам він з тої ж братви, ніхто за нього і не згадав? Пашка Данильчук відгріб бабла, та й дав команду "брек", а керує областю фактично він, а не якісь там голови ОДА чи облради. В кого сила - того й влада.
Відповісти
дача на свитязи в недозволеному мисци
Відповісти
Останні новини
Гіль не буде головним прокурором Волині, - ЗМІ
18 березень, 2014, 13:55