Гриценко радить Турчинову піти у відставку

Гриценко радить Турчинову піти у відставку
Народний депутат Анатолій Гриценко пропонує виконуючому обов’язки президента України, голові Верховної Ради Олександру Турчинову написати заяву про складення повноважень.

Про це йдеться у публічному зверненні до Турчинова, оприлюдненому на сторінці Гриценка у Facebook, - пише ТВі.

«Олександре Валентиновичу, пропоную вам зробити відповідальний вчинок: написати заяву про добровільне складення вами повноважень голови Верховної Ради, і як наслідок – повноважень президента – верховного головнокомандувача Збройних сил», – йдеться у зверненні.

Нардеп упевнений, що верховний головнокомандувач ЗСУ – не покликання Турчинова.

«Вам самому і всім уже ясно, що верховний головнокомандувач, тим більше за нинішніх екстремальних умов – то не ваше покликання. Вкажіть у заяві поважну причину (хвороба, психологічна стомленість, або сімейні обставини) – Рада проголосує і йдіть собі з Богом», – пропонує Гриценко.

Він також попросив в.о. президента пригадати його обіцянку.

«Врешті, пригадайте нашу з вами розмову, напередодні Майдану, коли Ви сказали: «От вийде на волю Юля, я взагалі відійду від партії і політики, займуся чимось більш цікавим і гармонійним для мене – служба в церкві, написання книжок»... Пригадуєте? Займіться, Олександре Валентиновичу, – і вам від того буде легше й гармонійніше, і всій нашій країні», – зазначив Гриценко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поддерживаю. Соседствуя с такой страной как россия, нам нужен глава государства с твердым характером. Чтобы, например, не боялся отдавать приказы стрелять на поражение, если будет проникновение на территории оккупированных военных частей Украины в крыму.

Только Ляшка не ставьте, ибо 3-я мировая 100% начнется.
Відповісти
треба ще щось виконати і Ненька розлетиться на складові...
Відповісти
Пастир християн-баптистів євангельської церкви Турчинов ніколи не брав в руки зброї (заборонено вірою!), і не може віддати наказ збройним силам застосувати зброю проти окупантів. Унікальний випадок і на цей злочин дивиться перелякане населення великої європейської держави - нащадки тих, хто з братніми народами переміг найнебезпечнішого ворога в історії воєн у Другій світовій війні. Нонсенс!
Відповісти
Останні новини
Гриценко радить Турчинову піти у відставку
18 березень, 2014, 15:51
У Луцьку перекрили вулицю
18 березень, 2014, 15:37