Прокуратура визнала відставку голови Підгайцівської сільради незаконною

Прокуратура визнала відставку голови Підгайцівської сільради незаконною
Прокуратура Луцького району вимагає скасувати рішення сесії Підгайцівської сільради щодо відставки голови сільради Юрія Семенюка.

Таке подання за підписом виконувача обов’язків прокурора Луцького району Павла Манзія хотіли розглянути під час позачергового засідання сесії Підгайцівської сільради у вівторок, 18 березня.

На розгляд сесії винесли тільки одне питання щодо роботи Підгайцівської сільської ради. Основна проблема, яку розглядали в межах цього проекту рішення, була робота комунального підприємства сільради та несплата мешканцями сіл, які входять у сільраду за комунальні послуги, серед яких – водопостачання, водовідведення та вивіз сміття. Деякі з цих послуг надаються саме комунальним підприємством сільради.

Утім, секретар сільради Ольга Овсіюк, яка після відставки голови опікується справами органу самоврядування, запропонувала внести ще одне питання до порядку денного. Воно стосувалося подання прокуратури Луцького району щодо вимоги скасування рішення сесії сільради про відставку голови сільради Юрія Семенюка.



Окрім того, депутат сільради Ігор Зозуля запропонував внести у порядок денний ще одне питання – про створення наглядової ради Підгайцівської сільради.

Щодо додаткових питань до порядку денного виступив заступник голови Луцької райради Вадим Веремчук. Він зазначив, що усі проекти рішення, внесені на розгляд сесії, мають бути опубліковані за одну добу до сесійного засідання. Тож, з його слів, можна розглядати лише одне питання, про яке повідомлялося раніше. А щодо інших, мовляв, варто скликати ще одну позачергову сесію.

«Я ще такого не чула, щоб не можна було додаткові питання вносити у порядок денний», – відреагувала Ольга Овсіюк, однак, погодилася розглядати на сесії лише одне питання про роботу сільради.

А питання скасування рішення про відставку голови сільради, зі слів Овсіюк, розглядатимуть на ще одній сесії.

Секретар сільради розповіла й про інші речі, що стосувалися звільнення Юрія Семенюка. Так, вона оприлюднила 16 заяв від депутатів сільради про відкликання своїх голосів за відставку голови. Пояснення для цього – рішення приймалося під тиском «людей у масках із битами та палицями з цвяхами», які завітали до сільради 25 лютого, після чого відбулася сесія органу самоврядування, під час якої прийняли рішення про відставку Юрія Семенюка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Підгайці
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
жівіть і далі як бидло....
Відповісти
Бидлові потрібен педлячий президент, сільський голова, директор, начальник....так і треба. Депутати маріонетки, прасті...тутки. Я от думаю, що не треба було яника знімати. Людям жеж так добре. Він теж щось зробив.
Відповісти
Вчора я чув від семенюка....я зробив те і те, яяяя і ніразу не сказав, ми з депутатами. Далі...я сказав депутатам треба, те і те....і вони так роблять. То звертаюсь до вас а нахрена ви там потрібні? Їдьте в Крим у самооборону, бийте українців, журналістів. Недаремно таких називають хохлами. А я добавлю..... Бидло ви
Відповісти
преса - поїдьте і зробіть репортаж, про 3-тю хату овсіючки, яку вона навіть зараз будує. ніхто не будується, а вони - можуть. тому і відігнати від корита не можна. син - 23 роки - зав клубом, невістка - теж при посаді. там все пов*язано. родинний синдикат!!!!
Відповісти
Питання не у їхніх статках. Ми не знаємо за які кошти вони будують. Питання в тому, що вони підтримують режим., корупційні схеми....
Відповісти
Щодо корупційної складової сільради с Підгайці...у кожного депутата є власні чи родинні невирішені будь-які питання і тому всі вони плямкають своїми беззвучними губами,як риби на користь Семенюку Ю.М.
Відповісти
провірте овсіючку яка задяки тому семенюку стала тим ким вона є.копюка який заробив на таку хату.бмдло кончене.
Відповісти
провірте добре овсіючку -магнатшу за які шиши будувати так хати і ще мого соратника копюка
Відповісти
Це правда шо овсіючку бачили в сауні на модерн експо?
Відповісти
Те падло ще й на антимайдан шкільним автобусом возив людей, вчителів....
Відповісти
Останні новини
Прокуратура визнала відставку голови Підгайцівської сільради незаконною
18 березень, 2014, 18:23