У Сімферополі вбили українського військового

У Сімферополі вбили українського військового
У Сімферополі під час штурму 13-го фотограметричного центру представниками сил «аксьонівської самооборони» та російськими окупантами вбили одного українського військового.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив керівник кримського медіа-центру Міноборони України Владислав Селезньов, - пише Укрінформ.

«Одна людина вбита під час штурму... Цей український військовослужбовець - прапорщик - ніс службу на території парку частини. Пораненого українського військовослужбовця - капітана - відправили до лікарні швидкої допомоги Сімферополя. На даний час українським офіцерам оголошено, що вони арештовані, у них відібрані документи», - написав він.

За словами Селезньова, штурм триває.

«Штурм почався після переговорів полковника Андрюшина з невідомими, які заламали офіцера і увірвалися на територію частини.Територія на під'їзді до частини заблокована, на територію що примикає до частини пропустили 2 «швидкі» і 2 машини міліції. Тильні ворота частини заблоковані, там вантажівка з прапором РФ. Українські офіцери і персонал забарикадувалися, тримають оборону у технічному корпусі», - додав він.

Раніше сьогодні Росія підписала з самопроголошеним керівництвом Криму договір про входження півострова і міста Севастополь до складу РФ. Після цього в Криму російські окупанти посилили тиск на українські військові об'єкти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а може замінувати все що можна і висадити в повітря разом з тими окупантами?
Відповісти
Это не в Киеве, разберутся точно, сейчас это для них дело чести, тем более пострадавшие есть с обеих сторон. Очень похоже , как уже было в Киеве. Только местным это точно не надо, они уже Россия. Меньше паники.
Відповісти
Останні новини
У Сімферополі вбили українського військового
18 березень, 2014, 19:37