Українським солдатам дозволили стріляти

Українським солдатам дозволили стріляти
У зв’язку із загибеллю українського військовослужбовця, військовим частинам Збройних Сил України, дислокованим в Криму, дозволено застосовувати зброю.

Про це йдеться в заяві на офіційному сайті Міністерства оборони України.

«У зв’язку із загибеллю українського військовослужбовця прапорщика Какуріна С.В. під час штурму 13-го фотограмметричного центру Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України (м. Сімферополь) нападниками, які були одягнені у військову форму військовослужбовців ЗС Російської Федерації, задля захисту і збереження життя українських військовослужбовців, згідно із рішенням виконуючого обов’язки Верховного Головнокомандувача ЗС України та виконуючого обов’язки Міністра оборони України, на підставі наказу начальника Генерального штабу — Головнокомандувача ЗС України, військовим частинам ЗС України, дислокованим в АР Крим, дозволено застосування зброї», - зазначається у повідомленні.

Відомо, що нападники були одягнені у військову форму військовослужбовців Збройних Сил Російської Федерації без знаків розрізнення та озброєні автоматичною зброєю і снайперською гвинтівкою.

Окрім того, командира частини полковника Андрія Андрюшина, якого захопили під час переговорів, утримують в окремому приміщенні та силою примушують перейти на бік сепаратистів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мужики, ви взагалі то вже в чужій державі...
Відповісти
не говори дурниць!захоплена абсурдним методом територія не може бути чужою державою,то може тепер іспанцям претендувати на половину Пд.Америки чи французам на третину Канади,бо там говорять на французькій мові ? Все що відбувається супеерчить міжнародному праву та Конституції України і апріорі не може бути легітимним !
Відповісти
Останні новини
Українським солдатам дозволили стріляти
18 березень, 2014, 19:51