У Луцьку революціонери «блокували» російський «Лукойл». ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку революціонери «блокували» російський «Лукойл». ФОТО. ВІДЕО
Представники «Правого сектору», «Автомайдану», колишньої опозиції приїхали на заправку «Лукойл», аби спонукати керівника відмовитися від продажу російського пального і відповідно припинити працювати на економіку Росії.

Зустріч активістів із регіональним менеджером у Волинській та Рівненський областях ПІІ «ЛУКОЙЛ-Україна», депутатом Волиньради Віктором Прокопчуком відбулася у вівторок, 18 березня.

Революціонери вимагали від Віктора Прокопчука, як представника «російської корпорації», під час військових дій заблокували роботу заправок «Лукойл» на Волині і не фінансувати тим самим російську армію за посередництва корпорації.

«Ми хотіли б через події в Україні, аби російський бізнес взагалі не фінансувався, тому що він фінансує на сьогоднішній день сепаратистів, які розділяють нашу Україну», – додав очільник луцької районної організації партії УДАР Олександр Жук.

У відповідь Віктор Прокопчук зазначив, що корпорацію «Лукойл» можна назвати російською «з великою натяжкою». Це, мовляв, транснаціональна корпорація, яка працює у 42 країнах світу, керівник якої – азербайджанець, а штаб-квартира взагалі знаходиться у швейцарській Женеві. «Крім бренду в нас від російського – досить мало», – додав він. Окрім того, Прокопчук наголосив на тому, що фірма – поза політикою.

Також Віктор Прокопчук розповів, що керує «Лукойлом» у Волинській та Рівненській областях і його підлеглі – не одна сотня людей, третина яких була на Майданах країни, а багато працівників – офіцери-відставники, які й взагалі висловлюють бажання поїхати у Крим захищати Україну.

«Як ви думаєте, що скажуть ці люди, якщо вони завтра не отримають зарплати?» – запитав він.

«Всі люди працюють, але нас 45 мільйонів, які стоять під стволами російської армії», – відповів активіст Автомайдану Олександр Буряк.

«Як ви думаєте, якщо Женева не отримає трішки, то в російських вояків набоїв зменшиться?», – продовжив діалог Віктор Прокопчук.

«Тим самим, що ми будемо блокувати одне маленьке російське підприємство в Луцьку і до нас приєднаються у всіх містах, то ми завдамо разом суттєвих збитків для Росії. Вони побачать, що їх не підтримують і зроблять свої висновки», – висловився Олександр Буряк.

Проте, Віктор Поліщук переконаний, що найбільшого такого «удару» завдасть лише відповідне рішення українського Уряду.

«Ми хочемо бачити від вас конкретний певний сигнал», – наполягав автомайданівець. Так, хлопець згадав про заправку автомобілів пальним.

А Віктор Прокопчук нагадав йому про лихі 90-ті, коли «процвітав» рекет. Після цих слів автомайданівець вибачився.

Врешті, Прокопчук зазначив, що його особисту позицію можна дізнатися, ознайомившись із інформацією, як він відвідував сесії Волиньради і як голосував під час них.

А щодо корпорації «Лукойл» зазначив, що на заправках поступово «зникають» російські товари, а щодо пального додав: майже всі українські заправки під іншими брендами працюють за рахунок російських нафтопродуктів, а в «Лукойл» є постачальники пального і в Білорусі, і в Болгарії.









На час перемовин активісти намагалися заблокувати рух транспорту на заправці
На час перемовин активісти намагалися заблокувати рух транспорту на заправці
Звернення від громадськості
Звернення від громадськості
Подяка на стіні в офісі Віктора Прокопчука
Подяка на стіні в офісі Віктора Прокопчука

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чуму Ви не блокуєте МТС(мобільний зв язок), банк ВТБ чи ВАМ - СТРАШНО???...
Відповісти
якщо ці гопники стурбовані ситуацією в країні, то чому досі не в армії? обісрались.
Відповісти
Правильно, цілком підтримую !!! геть окупанта з України і Європи
Відповісти
Справжній рекет! Понабирали в цей "автомайдан" всіх кого не лінь, навіть думку сформувати не може, представник засраний ... . Правий сектор взагалі, сплошна уголовщина... Все під себе підлатати хочуть сцикуни. Прокопчуку респект, молодець
Відповісти
цікаво, скільки ось таким як ти платять за ті коментарі?
Відповісти
давайте краще візьмемо в руки лопати і посадимо кожен з десяток фруктових дерев, типу кооперативний сад, і державі буде користь і Ви, молоду керовану не в те русло енергію направите на добру справу. Пора працювати шановні, ВАШІ вила і палиці вже дістали. Кожен має право вибирати сам який товар йому купувати...
Відповісти
Чому ж ви всi впевнени, що хтось комусь завжди платить??? У вас там що, окрiм грошей в мiсках ничого нема? Я також проти рекету цiх молодчикiв. Треьа все робити за законом!!!!

Досить гратися в революцiiб треба працювати на своих посадах....
Відповісти
Ей ви клоуни!Яка громадкість???Ви що за людей розписуєтесь?
Відповісти
Не погоджуюсь з діями автомайданівців. Дайте бензину бо люди вже грошей не дають?..Дістали ледарі...якщо ви такі патріоти то ходіть пішки, маршрутки є. Ні, нам потрібно на машинах, потрібно *опу свою возити!!!
Працюйте офіційно, наповнюйте бюджет!!!Чи ви завтра будете сервісні центри ВАЗа І Лади бойкотувати, мовляв, ремонтуйте наші автомобілі, бо ламаються.
Відповісти
Майже всі автомайданівці представники малого і середнього бізнесу. А ті, хто є найманими працівниками - чергують у вихідні дні і ночами. А гроші не люди перестали давати, а своїх особистих не вистачає. Більшість їздять за свої кошти. Так що ви спочатку розберіться а потім поливайте брудом.
Відповісти
Я також підтримую дії автомайданівців!
Нічого страшного не станеться з вами, пане КБО 02, якщо заправлятися ви почнете на інших заправках, який у нас повно!
Я особисто ніде не маю автівки, але в супермаркеті почала провіряти штрих-коди товарів, які купую! Давайте будувати свою економіку і свою країну!
Відповісти
Почему не пекетовали ПРОМИВЕСТБАНК по ул Степана Бандеры20.Ведь ево путин купил 98%акций в 2008 году.
Відповісти
А давайте взагалі не заправлятися! На жодній заправці, будь якого бренду! Нафта ж то з Тюмені/РФ - для тих хто прогулював уроки географії/! Давайте ходити пішки! Збережем здоров'я, зекономимо кошти, недонаповнимо податками український дербюджет, зруйнуэмо москальську економіку! А ще давайте помикидаэмо з помешкань газові плити і поставимо в квартирах буржуйки! І тоді наступить Купіну, /чи як його там/ повний свістецъ! :-)
Відповісти
Чому буржуйки? Електроплити... І чому б справді не купити собі велосипеди і для здоров'я корисно і для екології і економно. А автівки використовувати для дальніх поїздок)))
Відповісти
Спасибо. Посмотрела. Малолетки припёрлись, а чего пришли, не поняли сами. Такого быть не должно! Это не законно! Хотят бензина - обращайтесь в мэрию! К примеру. Там есть автопарк - пускай поделятся! Или пускай горсовет выделит сумму... а так, - рэкет..
Відповісти
А вы подумали своими пустыми головами, что будут кушать люди, работающие на этих предприятиях, когда вы их закроете,если у вас денег даже на саляру нет?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку революціонери «блокували» російський «Лукойл». ФОТО. ВІДЕО
18 березень, 2014, 19:54