Україна якнайшвидше має вступити в НАТО, - луцький депутат

Україна якнайшвидше має вступити в НАТО, - луцький депутат
Для того, щоб вийти переможцем з конфлікту з Росією, Україна має якнайшвидше вступити в НАТО, - вважає депутат Луцької міської ради Олександр Пиза.

"Але, на мою думку, потрібно якнайшвидше вступати до НАТО. Це надійно і дешевше", - розповів він Волинському інформаційному порталу.

"Україна мусить воювати, якщо розпочнеться вторгнення на континентальну територію. Я переконаний, що ніхто не буде давати відсіч за нас, якщо ми самі не будемо. Чого американці мають воювати за нас, коли ми не робитимемо цього?" - висловився він щодо дій Україні в разі нападу Росії на континентальну частину країни.

Також Пиза вважає, що Україна має використати всі можливі геополітичні інструменти.

"До того ж треба було використовувати геополітичні інструменти, наприклад, Будапештський договір. Якщо ці договори не можуть захистити нас, то що може казати США і Англія Північній Кореї та Ірану, аби ті стали безядерними державами? На цю тему було блискуче звернення Арсенія Яценюка до керівників цих держав у Верховній Раді", - мовив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За статутом НАТО не приймає держави, які мають поточні конфлікти на кордоні. Цього разу доведеться вчитись жити самостійно.
Відповісти
Які наші депутати або тупі, а піаряться( В НАТО не беруть країни з проблемними територіями. Треба це знати шановному обранцю.
Відповісти
Останні новини
Україна якнайшвидше має вступити в НАТО, - луцький депутат
19 березень, 2014, 11:48