До мера Луцька приходили люди в масках, озброєні карабінами

До мера Луцька приходили люди в масках, озброєні карабінами
Міський голова Луцька Микола Романюк каже, що до нього приходили люди в масках, озброєні карабінами та помповими рушницями.

"Але з цього я не робив і не збираюся робити піару. Така історія. Життя розставить усе на свої місця. Як справедливо у нас говорять, Бог усе бачить", - сказав він Волинській правді.

Водночас він подякував людям, які допомагали оберігати спокій лучан.

"Я ж хочу добрим словом згадати тих, хто допоміг нормалізувати ситуацію, спрямувати її в кероване русло. У першу чергу, це – "афганці", колишні солдати й офіцери десантних військ. Потім підключилися "Самооборона", "Автомайдан", багато ветеранів органів Міністерства внутрішніх справ, просто звичайних громадян. По 300, по 400 збиралися біля облдержадміністрації та заступали на варту громадського порядку разом із міліціонерами. Це серйозно допомогло", - мовив мер.

Пригадав він і про міліцію.

"На патрулювання не з першої (на жаль, такі суспільні настрої були), а з другої спроби мені вдалося "підняти" міський відділ внутрішніх справ. Люди були просто залякані. Ні, міліціонери не те, що виявили професійну непідготовленість (там усе гаразд). Ні, вони не піддалися паніці. Чи відчували страх? Коли в місті розгулювали озброєні групи в масках, коли лучани забирали дітей із дитсадків, зі шкіл, хіба могли й міліціонери не боятися – за долі своїх сімей, за безпеку дітей? Вони молодці! Я дякую працівникам міського відділу внутрішніх справ за службу, за виконання обов’язку", - висловився Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Романюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"наційональна" правова держава! Хайль...
Відповісти
Ви за всю міську міліцію не розписуйтесь. Я, заступник начальника міськвідділу, як брав хабарі так і беру, як рішав так і рішаю, і мені все пофіг. А ці козли опера та слідчі, ППС хай пашуть. Ух Романюк ти й дав дрозда.
Відповісти
хабар-це харашо.
Відповісти
Останні новини
До мера Луцька приходили люди в масках, озброєні карабінами
19 березень, 2014, 14:40