Військова частина на Волині: танки та добровольці-механіки. ФОТО

Військова частина на Волині: танки та добровольці-механіки. ФОТО
У 51-ої гвардійської механізованої бригади - неочікуване "поповнення".

Щоранку сюди приїздять кілька десятків нововолинських добровольців, які допомагають солдатам відновлювати виведену із ладу бойову техніку, - пише Нововолинськ діловий.

Автомеханіки, автослюсарі, спеціалісти різного штибу — ці чоловіки добровільно їдуть до військової частини, тимчасово залишивши поза колом своїх інтересів і основну роботу, і нагальні справи, і родини. Організувалися вони самотужки, завдяки активній позиції багатьох громадських діячів міста, підприємців та осередку партії "УДАР".

Його очільник, Віктор Ромашевський, розповідає, як щодня відвозить людей до військової частини і постачає запчастини та харчі, придбані за кошти благодійників.

Активісти такої своєрідної акції підтримки для української армії запевняють, що зібрали уже понад сотню тисяч гривень на потреби військових, хоча більш нагальною вважають нестачу спеціалістів-ремонтників.

Командування 51-ї гвардійської механізованої частини у приватній розмові з журналістами зізналося, що не очікувало такої активної підтримки від цивільного населення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я бо я чогось не розумію, але армія завжди була за сімома замками, для чого показувати всім, яка техніка, де вона стоїть, який її стан... така безпечність нам боком вилізе... вже вилізла
Відповісти
У Міноборони наголосили, що інформація про пересування і боєготовність Збройних сил України має серйозні обмеження до поширення.
Читати повністю: http://newsradio.com.ua/news/2014_03_19/M-noboroni-nformac-ja-pro-peresuvannja-v-jsk-Ukra-ni-teper-sekretna-6462/
Відповісти
Хлопці, у нас в Луцьку музей бойової техніки простоює без діла під відкритим небом. Може, знайдуться слюсарі та механіки, щоб цей мотлох запустити в експлуатацію? Звісно, старі моделі... Але раптом ще прислужаться?
Відповісти
Останні новини
Військова частина на Волині: танки та добровольці-механіки. ФОТО
19 березень, 2014, 15:21