«Правий сектор» зустрівся з Генеральним консулом Польщі у Луцьку

«Правий сектор» зустрівся з Генеральним консулом Польщі у Луцьку
Представники «Правого сектору» і «Автомайдану» зустрілися із генеральним консулом Польщі у Луцьку Беатою Бживчи у зв’язку із загостренням суспільно-політичної ситуації на території України.

Дипломатична зустріч відбулася у середу, 19 березня, - повідомили у прес-службі «Правого сектору».

Так, особлива увага була приділена можливості відкриття «гуманітарного» коридору у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, спричинених військовою агресією Росії щодо України.

«Нашими опонентами розповсюджуються інформаційні фальшивки. Відповідально заявляємо про те, що «Правий сектор» не висуває жодних територіальних претензій до Республіки Польща.Ми також зацікавлені в тому, щоб не було жодного загострення міжнаціональних відносин. Поляки активно підтримували Майдан, українці вдячні за цю братню підтримку», – керівник «Правого сектору» Волині Павло Данильчук.

Керівник «Автомайдану» Волині Ігор Оборонов зазначив, що політичні партії, які наразі формують нову владу, не повною мірою відповідають вимогам моменту. «Але це не може слугувати виправданням для нашої бездіяльності, ми й надалі будемо активними і послідовними у відстоюванні ідеалів Майдану. Для нас усіх назад шляху немає», – підкреслив він.

Заступник керівника «Правого сектору» Волині Руслан Тимощук відзначив різко зростаючу актуальність фактору зовнішньої загрози.

«Вже сьогодні маємо готувати механізми реагування на випадок військових надзвичайних ситуацій. В цьому контексті співпраця із західним сусідом Польщею є вкрай важливою. Ми, як громадські активісти, несемо свою частку відповідальності за долю наших співгромадян у цей непростий час. Впевнений, що попри гострі питання історії, ми отримаємо сприяння і поза межами України», – зауважив він.

Представники дипломатичної установи виявили розуміння піднятої проблематики і висловили готовність надати посильну допомогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дипломатична зустріч... А що, Данильчук вже став дипломатом? Хтось уповноважував його представляти країну?
Відповісти
перерахуйте повноваження та вкажіть підставу по Закону....
Відповісти
Останні новини
«Правий сектор» зустрівся з Генеральним консулом Польщі у Луцьку
19 березень, 2014, 17:01