Що ще може захопити Путін. ІНФОГРАФІКА

Що ще може захопити Путін. ІНФОГРАФІКА
Росія, доволі легко захопивши Крим, може захопитися і почати анексію регіонів держав-сусідів.

В Україні під загрозою анексії: Харківська, Луганська, Донецька, Дніпропетровська, Запорізька, Херсонська, Миколаївська та Одеська області України, - пише Еспресо.TV.

В цьому разі, окрім усього іншого, Україну буде позбавлено виходу до моря, й відповідно, виключено зі значної частини глобальних логістичних схем.



Також під загрозою приєднання до Росії - Придністровська республіка.

Казахстан: усі території, що межують з РФ - Західний, Північний, частина Східного Казахстану. Чи не це є причиною підтримки Казахстаном російської анексії Криму? Астана не побоюється аналогічного сценарію на підконтрольній території?



США: Аляска. Звісно, це був би абсолютно самовбивчий сценарій і апокаліптичний для всього світу. Але в Росії тема повернення Аляски останніми роками стає предметом дедалі все менш маргіналізованого дискурсу



Білорусь: Вітебська область. Насправді питання демаркації та делімітації державних кордонів між РФ та РБ на державному рівні не піднімалося. Проте питання приналежності Вітебської області нерідко стає предметом суперечок, зокрема, представників інтелектуальних еліт. З цього цілком може початись маніпулятивна кампанія з метою витягнути її в політичний мейнстрім.



Але й у сусідів є претензії до Росії.

Китай: Західний та Східний Сибір, Урал, Далекий Схід



Білорусь: Смоленська, Брянська області



Литва: Калінінградська область, "Мала Литва"



Польща: декілька районів південної частини Калінінградської області



Латвія: Питаловський та Палкінський райони Псковської області (загалом 1,6 тис км2), що перебували в складі Латвії в 1920-1944 роках



Естонія: Естонський Інгерманланд, території на східному березі річки Нарва Кінгісепського р-ну Ленінградської області (800 км2), приєднані до неї в 1944 році; Печорський р-н Псковської області (1,5 тис. км2).



Фінляндія: Карелія, частина Мурманської області, повернення до Тартуського договору 1920 р.: вся Печенгська область (Петсамо), західна частина півострова Рибачого, від губи Вайда до затоки Мотовського, більша частина півострова Середнього, по лінії, що проходить через середину обох перешийків. Всі острови в Баренцевім морі на захід від цієї лінії (о-в Кий та всі Айновські). Кордон в акваторії Фінської затоки прокладався так, що Росія позбавлялася виходу в міжнародні води Фінської затоки.



Норвегія: частина Мурманської області, Кольський півострів



Японія: Ітуруп, Кунашир, Хабомаі, Шикотан, Сахалін


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Путін
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хватит жрать мухоморы. Вы сносите памятники Ленину, мы то же не питаем иллюзий, но именно он создал Украинскую государственность и присоеденил весь сегодняшний восток и юговосток Украины. Сталин добавил Галицию, которая никогда и ни каким боком не относилась к Украине.Хрущев-маразматик попьяни отдал Крым. Вам этим деятелям памятники нужно ставить , а не сносить.Это у нас Беларусов Сталин отдал наш 100 % беларуский город Вильнюс,.литовцам. Так те сейчас сидят , как мыши под веникам, боятся , что мы его обратно потребуем.А вообще все беды от бескультурьян, книжки по истории читайте, меньше дров наломаете. Да и на последок, мы помним отлично , кто спалил нашу Хатынь- такие интересные СС-овцы отлично разговаривавшие на Украинском языке. Доказано , что эти братья совершили несколько тысяч вылазок на территорию Беларуси и положили нашего народа немеренно, кое-кого судили после войны. Кто их звал сюда?А заодно и поляков грухнули тысяч 40, только у поляков память отшибло напрочьпоследнее время. В общем , счастья вам.
Відповісти
Про курили прокурили?
Відповісти