Турчинов поставив Росії ультиматум

Турчинов поставив Росії ультиматум
Самопроголошена влада Криму має дві години часу для звільнення всіх заручників та припинення провокацій на території півострова.

Про це попередив російських військових та самопроголошений кримський уряд виконувач обов'язків Президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов, - пише Укрінформ з посиланням на офіційне інтернет-представництво в.о. президента України.

«Якщо до 21:00 не будуть припинені всі провокації проти українських військовослужбовців, а адмірал Гайдук та всі інші заручники, як військові, так і цивільні, не будуть звільнені, владою будуть вжиті адекватні заходи. У тому числі технічного та технологічного характеру», - заявив він.

Турчинов нагадав, що сьогодні під час чергової провокації Збройних сил Російської Федерації було захоплено в заручники командувача ВМС України контр-адмірала Сергія Гайдука, і це не перший факт незаконного захоплення військових та цивільних громадян у Криму.

Крім того, сьогодні самопроголошена влада автономії не дала посадити на півострові літак з робочою групою на чолі з першим віце-прем'єр-міністром Віталієм Яремою та в.о. міністра оборони Ігорем Тенюхом, яка вилетіла до Криму для розв'язання всіх проблемних питань.

«Російські військові цинічно відмовляються вести переговори щодо припинення провокацій та звільнення заручників, посилаючись на озброєні загони та рішення самопроголошеного уряду Криму», - сказав Турчинов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це гарно! Молодець. Лякайте всіх...
Відповісти
Та що з ними панькатися, перекрити воду і газ, відключити електропостачання і хай вимахуються дальше,а то як детский сад соплі розвісив...
Відповісти
Останні новини
Українців евакуюють з Криму
19 березень, 2014, 20:42
Турчинов поставив Росії ультиматум
19 березень, 2014, 19:31