Тимошенко каже, що Путін фашист і йому «на нас насрати»

Тимошенко каже, що Путін фашист і йому «на нас насрати»
Зневажливе ставлення до іншої країни, оголошення війни всьому світу, хвороблива віра у власну непогрішність укупі з брехнею - це фашистська пропаганда.

Так в інтерв'ю Bild екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко охарактеризувала звернення президента РФ Володимира Путіна до Федеральних зборів, - пише Gazeta.ua.

Вона додала, що, якби був живий сьогодні режисер Михайло Ромм, який зняв «Звичайний фашизм», «після промови Путіна він міг би доповнити свій фільм новими сценами».

«Коли Путін стверджує, що на Майдані билися озброєні до зубів командос, нацисти і антисеміти, ніхто не може заперечувати, що у цієї людини психічні проблеми», - вважає Тимошенко.

«Ці «командос» з Майдану були 20-річними студентами, які ховалися від снайперів за крихкими як картковий будиночок іграшковими щитами. Від снайперів, яких послав Путін, снайперів, якими він командував... Його посил на адресу Заходу і Києва очевидний: «Мені на вас насрати», - заявляє вона.

Головна помилка, яку здійснює Захід, з точки зору Тимошенко, полягає в тому, що агресія проти України сприймається як «локальний конфлікт».

Вона переконана, що цей конфлікт вже розрісся до світових масштабів: світ не помітив народження нової фашистської системи.

«Путін намагається викорчувати систему світової безпеки в тому вигляді, в якому вона була створена після Другої світової війни, і перетворити світовий порядок в хаос... Якщо світ буде мовчати і далі, йому доведеться танцювати під дудку Путіна», - додає Тимошенко.

«Як його можна зупинити? Запитайте якого-небудь німецького поліцейського, що б він став робити, якби побачив, як п'яний і некерований автомобіліст на повному ходу мчить до переповненого автобуса. Думаю, посвистіти в свисток було б недостатньо», - сказала співрозмовниця Bild.

«Ми повинні захищати свою країну - чого б це не коштувало... Ми змушені протистояти агресору один на один. Іншого шляху ми не бачимо... Ми будемо захищатися», - закликала лідерка «Батьківщини»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому все описане так підгодить під опис Юлії Тимошенко ? А особливо " хвороблива віра у власну непогрішність укупі з кричущим брехнею"
Відповісти
...для повної картини твоєї оцінки Тимошенко розпочинай ще хвалити Путіна!
Відповісти
Сама про себе розповіла і додам, снайпери то твої Юлю були, ой твої, не баламуть народ...
Відповісти
Чому ти,Вацко боїшся Юлі? Ще так само путін боїться Бандери,якого вже 55 років немає в живих. Саме таких Юль і бракує в даний час в Україні,бо вона , навпаки оберігає свій народ від таких йолопів , як ти.
Відповісти
ага,а ти їм патрони підносив.
Відповісти
Принципово не вірю мільйонерам, які ВИЛІЗЛИ з ГАЗОВОЇ ТРУБИ, тобто крали і брехали.
Юля Капітельман вичерпала ліміт довіри. Нехай тихо йде на ПЕНСІЮ.
Відповісти
Останні новини
Тимошенко каже, що Путін фашист і йому «на нас насрати»
20 березень, 2014, 08:35