У Луцьку сусіди воюють з хазяйкою квартири-звіринця. ВІДЕО

У Луцьку сусіди воюють з хазяйкою квартири-звіринця. ВІДЕО
Вісімдесят чотири кішки та майже двадцять собак мешкають в квартирі у багатоповерхівці на проспекті Грушевського.

Страшенний сморід, антисанітарія та абсолютна безкарність сусідки турбує людей, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Справжній звіринець у трьох своїх квартирах розвела одна з мешканок будинку номер дев’ять, що на проспекті Грушевського. Поряд із таким собі притулком сусіди спокійно жити не можуть.

«Людина утримує у своїй квартирі 84 коти та 15 собак. Є відповідні акти в санстанції, в прокуратурі. Це зафіксовано два рази. Другий раз це був 81 кіт та 10 собак», - каже мешканка будинку Наталія Возняк.

«В мене за стіною собачий двір. Там писк, виск, крик, шум. Я десь годину посплю, другий раз і не сплю», - мешканка будинку Галина Литвиненко.



«У мене в квартирі по замірах санстанції, перевищена в 2,5 рази гранично допустимі норми аміаку і сірководню», - додала Возняк.

«Я живу на 4-му поверсі над цею вонью. Влітку не можна відкрити балкона, а мухі в под’єзді - це просто жах. На ту вонь мухи злітаються», - розповіла мешканка будинку Галина Панчук.

Сусіди розповіли, що тварин у власниці домашнього звіринцю, неодноразово вилучали, однак жінка їх одразу ж забирала назад. В усіх її квартирах, як запевняють люди, - жахлива антисанітарія.

Люди, зі своєю сусідкою Тамарою Бондаревською, яка так завзято опікується тваринами, воюють вже років двадцять. Найбільше сусідам допекло те, що на дитячому майданчику, замість маленьких мешканців будинку, спокійно прогулюються собаки.

«Ці тварини, які живуть на другому поверсі, вони взагалі не вигулюються і всі свої потреби вони справляють в квартирі. Тварини, які на першому поверсі, вони ось тут проводять час. Не діти, на цьому майданчику, де мамочки скідалися грошима, а тварини тут. Їм поставили миски, вони собі як господарі тут», - каже Наталія Возняк.

Крім того, за словами мешканців будинку, жінка самовільно розтрощила несучу стіну між двома своїми квартирами. Таким чином зробила коридор, щоб тварини безперешкодно гуляли величезним помешканням.

«Вона винесла несучу стіну. У нас тріщить будинок. Ми зверталися до ЖЕКу що в нас тріщина, ми хочемо, щоб офіційно це все розслідували», - додала вона.

Про захисницю братів наших менших, знають чи не в усіх відповідних державних інстанціях. За словами мешканців будинку, в їхньої сусідки пані Тамари впливові друзі, а покійний чоловік - був навітьначальником управління по боротьбі з організованою злочинністю. То ж жінці все сходить із рук.

«Зверталися в ЖЕК, в міську раду, ніякого реагування не було. Це вже років 15 іде. І міська рада, санстанція, міліція робить вигляд що нічого немає. От в мене є ціла пачка відписок. Оце все відписки», - заявила Возняк.

Окрім того, тринадцятого березня, під час останнього обшуку в квартирі Бондаревська навіть натравила собаку на слідчого-міліціонера.

«Було рішення суду про примусовий огляд, і ця громадянка Бондаревська, знаючи про кримінальну відповідальність за свої дії прямо в обличчя обшикала слідчого Стасюка і дала команду своїй бойовій собаці «фас», - оповідає Возняк.

За інформацією прокуратури міста Луцька, огляд житла Тамари Бондаревської відбувався на підставі ухвали слідчого судді. Жінка, всілякими способами перешкоджала діяльності правоохоронців. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Журналісти отримали оперативне відео обшуку в квартирі пані Тамари.

Поспілкуватися з власницею домашнього притулку тварин намагалися і журналісти. Під’їзд, в якому живе жінка можна знайти за запахом. Вище третього поверху піднятись просто неможливо. Сморід такий, що виїдає очі.

За дверима двох квартир шкребуться замкнені собаки. Власниця звіринця до знімальної групи вийти категорично відмовилася. Та взялась із-за дверей коментувати.

«У мене нема собак… У мєня одна сабака і я її взяла тимчасово, тому що мене міліція побила, і вломилася до мене у квартиру… Зараз в меня тимчасово живе собака. Тому що я не можу без собак… Мені все міліція перебила, переламала, натоптала тут гірше, аніж на вулиці, і ви хочете все зняти і сказати, що я засранка», - каже Тамара Бондаревська.

«Покусала, тому що він вломився в квартиру… Собака ця навчена на охорону квартири і на охорону хазяїна… Не потрібно було мене бити, не потрібно було вламуватися в квартиру», - коментує вона інформацію про покусаного міліціонера.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тамара Бондаревська - це не адвокат, татарка, дружина мента Бондаревського?
Відповісти
Саме вона. Дивна жіночка, але як адвокат, вона спеціаліст хороший.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку сусіди воюють з хазяйкою квартири-звіринця. ВІДЕО
20 березень, 2014, 10:46