ДАІ не звертає уваги на порушення в центрі міста, – віце-мер Луцька

ДАІ не звертає уваги на порушення в центрі міста, – віце-мер Луцька
Перший заступник луцького мера Святослав Кравчук заявив, що у центрі міста цьогоріч можуть встановити перепони, які обмежать рух транспорту Театральною площею та вулицею Лесі Українки, який тут заборонений.

Про це йшлося під час оперативної наради у мерії 27 березня.

«Театральний майдан став проспектом Волі. Машини тепер там собі вільно їздять, а ДАІ не звертає уваги», – зауважив він та повідомив, що на таких горе-водіїв скаржиться чимало лучан.

Теж саме він сказав і про пішохідну вулицю Лесі Українки, на яку в’їзд транспорту обмежений, хоча це нікого не зупиняє.

«Мами не можуть пройти з дитячими колясками через рух машин», – обурювався він.

Тому, на думку Кравчука, варто поміркувати над встановленням якихось перепон, які б блокували рух транспорту. .

Нагадаємо, раніше начальник Луцького відділу Державтоінспекції Віктор Главічка заявляв, що хоч рух на вулиці Лесі Українки для транспортних засобів заборонений, все ж повністю обмежити його не можна.

«Є служби оперативного реагування, яким необхідно сюди заїжджати. Тим більше декілька років назад там пожежа була, і було важко туди заїхати. Також на вулиці Лесі Українки є багато торгових закладів, до яких мусять підвозити товари тощо», – казав даішник.

Він стверджував, що до правоохоронців не надходили звернення громадян щодо неправомірних дій водіїв чи порушень ними там правил дорожнього руху на вулиці Лесі Українки.


«І якихось дорожньо-транспортних пригод, слава Богу, теж не було зареєстровано», – казав начальник Луцького відділу Державтоінспекції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На пішохідному переході, де є сфітлофори, від ринку до ТАМ-ТАМу небезпечно переходити дорогу. На червоне світло (для водіїв) завжди вилітають на перехід авто, і на відстані буквально кількох сантиметрів проносяться перед пішоходами. Небезпека криється в тому, машини не видно за маршрутками, які стоять на зупинці Варшавський ринок. І жодного інспектора ДАІ!
Відповісти
Бо зупинку біля Там-Тама треба перенести на 30 метрів раніше, там навіть карманчик під зупинку зроблений, але, мабуть, комусь вигідно, щоб зупинка була якраз на т-подібному перехресті
Відповісти
Останні новини
ДАІ не звертає уваги на порушення в центрі міста, – віце-мер Луцька
27 березень, 2012, 14:05