На Волині вербували в сексуальне рабство і переправляли через Ягодин за кордон

На Волині вербували в сексуальне рабство і переправляли через Ягодин за кордон
У Волинській області на митному посту Ягодинської митниці затримали работоргівців - громадянина однієї з сусідніх держав та громадянку України.

Найбільше серед них - фактів виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів, а також випадків створення або утримання місць розпусти та звідництва, - повідомляє УЗГ МВС України.

«Вони за попередньою змовою займалися вербуванням та переміщенням жінок через державний кордон України до сусідньої країни. Метою вербування жінок була їх подальша сексуальна експлуатація», - йдеться у повідомленні.

У міліції повідомляють, що наразі вже встановили 7 осіб, які потерпіли від дій зловмисників. Дії затриманих попередньо кваліфіковані за ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. Самим же їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Упродовж минулого тижня до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про 49 кримінальних правопорушень, пов’язаних з торгівлею людьми.

Серед них – 20 фактів виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів, 15 випадків створення або утримання місць розпусти та звідництва, 6 фактів сутенерства або втягнення особи у зайняття проституцією тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині вербували в сексуальне рабство і переправляли через Ягодин за кордон
20 березень, 2014, 15:12