Українці зібрали для армії близько 25 мільйонів гривень

Українці зібрали для армії близько 25 мільйонів гривень
В рамках акції «Підтримай українську армію» станом на 20 березня на рахунки Міністерства оборони надійшло вже більше 24 мільйонів 357 тисяч гривень від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України.

З цієї суми більше 23 мільйонів гривень – грошові перекази на матеріально-технічне, решта коштів – на медичне забезпечення ЗСУ, - пише Урядовий портал.

Зокрема, за допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер «565» на підтримку Української армії перераховано 5 мільйонів 565 тисяч 170 гривень (усі – на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Крім того, протягом минулої доби на рахунки Міноборони надійшло 688 євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми)*, залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 344 євро (гривневий еквівалент 4754,08).

Міністерство оборони та Збройні Сили України висловлюють щиру вдячність усім небайдужим громадянам, які долучилися до благодійної акції “Підтримай Українську армію” та продовжують надавати допомогу вітчизняним Збройним Силам з метою підвищення їх боєготовності та зміцнення обороноздатності держави.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Українці зібрали для армії близько 25 мільйонів гривень
20 березень, 2014, 15:56