У Маневичах блокують заправку

У Маневичах блокують заправку
У Маневичах працівники державного підприємства "Волиньторф" заблокували заправку мережі "WOG", співвласником якої є народний депутат Ігор Єремеєв.

Про це в Facebook пише депутат обласної ради Валентина Блінова.

"У Маневичах працівники ДП "Волиньторф", жителі району пікетують АЗС "WOG", яка належить народному депутату Ігорю Єремєєву, обраному на мажоритарному округу №23", - повідомила вона.

"Вони не пускають сюди на заправку транспорт, вимагаючи повернути ДП "Волиньторф" 5,5 мільйона гривень, які за шахрайськими схемами вивели з активів підприємства у лютому цього року. Таким чином шахраї хотіли завод підвести до банкрутства", - пише вона.

Нагадаємо, підприємство лихоманить з березня 2013-го, коли йому призначили нового директора Олександра Шульгу. На знак протесту люди навіть перекрили трасу Варшава — Київ.

У вересні 2013 року "Волиньторфу" призначили директором Сергія Голоюха, який, за словами працівників підприємства та місцевих депутатів, доводив підприємство до банкрутства, зокрема, вивів з активів "Волиньторф" мільйони гривень. У березні 2014 року працівники підприємства висловили недовіру Голоюхові.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.