Майно Завокзального ринку Луцька визнали речовим доказом

Майно Завокзального ринку Луцька визнали речовим доказом
Щоб не допустити ймовірного відчуження майна Завокзального ринку Луцька, його визнали речовим доказом.

Нагадаємо, ще рік тому до правоохоронних органів звернулися підприємці, які здійснюють торгівельну діяльність на Завокзальному ринку міста Луцька, із заявою про те, що керівництво Волинської облспоживспілки протидіє їх законній господарській діяльності, примушуючи зменшувати площу торгових павільйонів та сплачувати в касу кошти у вигляді безповоротної фінансової допомоги, які нібито необхідні для накриття торгівельних рядів, - повідомили в прес-службі прокуратури області.

"Слідчим управлінням УМВС України у Волинській області за процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури Волині здійснюється досудове розслідування кримінального провадження про протидію законній господарській діяльності та заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем службовими особами Волинської обласної спілки споживчих товариств (ч.1 ст. 206, ч.4 ст. 191 Кримінального кодексу України)", - кажуть в прес-службі.

Як уже повідомлялося, у провадженні допитали в якості свідків майже 50 підприємців.

На підставі ухвал слідчого судді Луцького міськрайонного суду провели ряд обшуків в приміщеннях Волинської обласної спілки споживчих товариств та у приватних підприємців.

Наразі задля з'ясування дійсних обсягів та вартості будівельних робіт з реконструкції павільйонів, які різняться в отриманих у ході слідства актах виконаних робіт, проводиться будівельно-технічна експертиза.

Відтак, з огляду на те, що майно Завокзального ринку відноситься до такого, яке може бути використане як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, його визнано речовим доказом та заборонено вчинення будь-яких дій, направлених на відчуження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Майно Завокзального ринку Луцька визнали речовим доказом
21 березень, 2014, 07:00