Стало відомо, кому належить волинське «Межигір'я»

Стало відомо, кому належить волинське «Межигір'я»
Фірми, які володіють «люксовою» базою відпочинку з вертолітним майданчиком в урочищі Гряда на березі Світязю, яку назвали «волинським межигір’ям», пов'язані з комуністом, екс-віце-спікером Ігорем Калетніком.

Газета «Волинь-нова» опублікувала відповідні документи.

Виявляється, база належить не одній людині. Кожен будинок має свого господаря.

Це київська фірма «Грін Віллас», Олена Григор’єва з Херсона, Марія Генова з села Багате Одеської області, Володимир Ареф’єв із Донецька та Володимир Заєць із Маріуполя.

Усі вони якось пов’язані між собою, бо мають будинки на одному обісті. Про Ареф’єва, Генову та Зайця інформації знайти не вдалося. Олена Григор’єва — приватний підприємець, яка надає послуги з оренди й експлуатації власної чи найманої нерухомості.


ДИВИТИСЯ ВІДЕО ПРО ВОЛИНСЬКЕ «МЕЖИГІР'Я»


Значно більше інформації вдалося знайти про ТзОВ «Грін Віллас». Воно зареєстроване за адресою: місто Київ, вулиця Лінійна, 17. Засновник — Наталія Чайковська. Статутний фонд фірми становить 19,7 мільйона гривень. «Грін Віллас» надає послуги з оренди й експлуатації власної чи найманої нерухомості.

ДИВИТИСЯ ФОТО ВОЛИНСЬКОГО «МЕЖИГІР'Я»

Разом із тим ця пані — заступник голови правління в інвестиційній групі компаній «Фінанси. Інвестиції. Менеджмент» (скорочено «FIM»), яка зареєстрована у столиці за тією ж адресою, що і «Грін Віллас». Один із напрямків діяльності — теж нерухомість. Генеральним директором і співзасновником «FIM» свого часу була Оксана Єлманова (Калетнік).

Нині вона народний депутат України від Комуністичної партії, член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. А ще вона доводиться двоюрідною сестрою екс–першому заступнику Голови Верховної Ради України Ігорю Калетніку, який перед цим був головним митарем України.

Як повідомляли ЗМІ, донедавна він мав своїх людей на митницях Волині. Оксана Калетнік стабільно входить до списку 200 найбагатших українців. Минулого року журнал «Фокус» оцінив її статки в 35 мільйонів доларів (190 місце в рейтингу «200 найбагатших людей України»).

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО МИТНИЙ СПРУТ «КАТЛЄТИ»

Тож ще належить з’ясувати, чи це родина Калетніків вподобала Шацькі озера, чи вони лише посередники для Віктора Януковича–молодшого — сина свого патрона.

«Адже дуже вже підозріло виглядає, що четверо людей із різних куточків країни та ще київська фірма якось об’єдналися та спорудили ці чудові будинки для відпочинку», - підсумовує журналіст Сергій Наумук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чи ніхто не пробував поєднати цю справу з Р. Микитюком? І чи не була це плата його за посаду начальника митниці?І чи не його фірми будували з бруса ці будинки?
Відповісти
розкажуть поліщуки - послідовники Шерлока Холмса? Є власник, є папери...
Відповісти
Невже про це не знали владці області,району,селища?
Названі факти свідчать про минулу владу, як розсадник корупції,"безпредела" і т.д і т.п.Диву даєшся,як можна лити крокодилячі сльози за "царем" Борисом і іншими, які грабували і обманювали народ України і привели до окупації Росією Криму.Завдання людини, яка себе поважає -красиво вийти. Однак ні Б.П. і деяким його прихильникам цього не вдалось.Виникає питання- во ім"я чого Вони все це робили?
Відповісти
Про що ви розумники??? Це все Межигір'Я будував Микитюк для себе Калетніка та інших корупціонерів. А всі інші - це підставні!!!
Відповісти
Останні новини
Стало відомо, кому належить волинське «Межигір'я»
21 березень, 2014, 07:02