Луцький «Автомайдан» прокоментував звинувачення в рекеті

Луцький «Автомайдан» прокоментував звинувачення в рекеті
Активіст луцького «Автомайдану» Олександр Буряк каже, що ЗМІ безпідставно звинуватили організацію в рекетирстві.

Про це йдеться в заяві, яку він надіслав на електронну скриньку ВолиньPost.

Нагадаємо, 18 березня представники «Правого сектору», «Автомайдану», колишньої опозиції приїхали на заправку «Лукойл», аби спонукати керівника відмовитися від продажу російського пального і відповідно припинити працювати на економіку Росії.

Публікуємо заяву Буряка без змін та правок:

Звернення

Громадськість Волинської області, будучи глибоко стурбованою ситуацією в країні, а саме агресією Російської федерації на українській території, прийняла рішення вимагати абсолютної заборони на продаж продукції російського походження.

Так як, продовживши співпрацю із російськими виробниками та Росією вцілому, купуючи товари агресора, українці фінансують його армію. Припинивши купівлю такої продукції, купуючи на альтернативу наші товари, українці зроблять вагомий крок до послаблення тиску Росії на Україну.

Щодо інциденту, що склався на заправній станції «Лукойл», що в місті Луцьку, то громадськість має повне право на висловлення своєї позиції. Інформація що була подана у ЗМІ в деяких інформаційних джерелах, була вирізана з контексту діалогу, і тому не може містити усю його повноту.

Автомайдан, Правий Сектор, Самооборона та інші громадські організації в даний час займаються активним патрулюванням міста Луцька, забезпечують громадський порядок, патрулювання державного кордону з Білоруссю та багато іншої ємкої роботи, на яку йдуть значні ресурси. Ми постійно звертаємося до представників бізнесу, простих громадян, інших небайдужих про сприяння і допомогу нам в цьому.

Тому, ситуація, яку охрестили як «РЕКЕТ», що склалася на «Лукойлі», є абсолютним маніпулюванням свідомістю громадян, і не містить під собою жодних негативів зі сторони наших середовищ.

Запрошені на акцію журналісти є прямим підтвердженням того, що захід є абсолютно соціальним.

Мені як активісту та громадянину шкода, що мої висловлювання були розцінені і використані не в тому контексті в якому я намагався їх передати і викликали хвилю обурення громадськості яка й так занепокоєна ситуацією в країні. Сподіваюсь на розуміння суспільства.

Активіст Автомайдану Буряк Олександр

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заявою цією можна було б підтертися, якби вона була у паперовому вигляді. А на відео і так все видно. Класичний наїзд. А цей активіст Буряк-ху.к подумав про те, скільки людей втратить робочі місця у разі закриття заправки. Як мінімум - 20. Чи зможе він їм запропонувати альтернативу, а може в когось з працівників діти маленькі або старенькі хворі батьки. При нинішній економічній ситуації, куди їм податися. Наш уряд - лайно, а активісти ці - ще більше. Тупоголові вискочки!!!
Відповісти
слабеньке оправдання
Відповісти
Будяк,ти мені просту відповідь дай,ти хто такий?Ти якого чорта представляєш громадкість?Хто тобі таке право дав?Хто ти такий,що ти будеш вказувати мені,яким товаром мені користуватися?
Відповісти
Брешу брешу і ще завтра прийду брехати...Ви вже остогидли кодло бандюків пора вас наказувать.
Відповісти
на коліна автомайдан
Відповісти
За такi прохання спiвробiтник правого хороненного органу вже мiг сiсти за грати! А тут : не той контекст.....що за ХУ...ня??? ДовбанI робiн гуди!
Відповісти
Думаю, що хтось з Автомайдану, Самооборони, Правого Сектору буде читати цей коментар, то прошу подумати ось над чим:
1. Для того щоб протистояти інформаційній війні з Росією нам необхідно прочати демонструвати відновлення роботи держави на місцях.
2. Завжди думати про негативні наслідки від застосування засобів що будуть подані негативно.
3. Грубі засоби відштовхують від вас прихильність люде (вашої електоральної підтримки).
4. Якщо вам байдуже до того що про вас думають і кажуть то чим ви відрізняєтеся від повалених керманичів. Припиняйте совковість та більшовизм з якого і почався совок!
5. Якщо є намір провести якусь люстраційну дію чи акцію завжди консультуйтеся з громадськістю, ЗАВЖДИ!
6. Ви не обрані і не маєте права у середовищі ваших організацій вирішувати і самостійно приймати рішення, таким чином ви лише підриваєте ідеї Євромайдану і довіру до вас ! (Чи ви не відчуваєте що Ваші рейтинги низькі зараз Збройним силам довіра значно вища ніж до Вас)
7. Якщо з Луцька почне іти інформація про демократизацію та мирні акції з люстраційних процесів без крові та приниження з відновленням довіри до органів правопорядку це стимулюватиме інші регіони до змін і тяжіння до прикладу Луцька.
8. Вам необхідно виходити зі стану війни (бо це відштовхує а не мобілізує) якщо почати яскраво мирно налагоджувати та відроджувати комунікативні та життєві процеси у місті - то врата таких здобутків та цінностей буде значно ефективнішим мобілізуючим фактором у протистоянні як зовнішнього окупанта так і у боротьбі з внутрішньою корупцією !
Відповісти
Цілком підтримую!
Відповісти
Краще би Правий сектор зїздив на болота у село Озерце, глянув на замок (там реально замок Любарта) цього Прокопчука, а зоодно спитали в головихи сільради про розподіл землі, ага-ага.
Відповісти
Звідки таких "буряків" беруть? хто так з людьми розмовляє, це жах, коли такі бідні на розум люди починають вирішувати, якісь проблеми.
Дана ситуація рекет чистої води, що це таке дзвонять, проиїзджаю, ми Активісти, нам треба гроші, іди заробляй.
Треба було буряку по тикві надавати. ІМХО
Відповісти
Автомайдан,сектор-бандформування,які відчули безкарність,анархію. Чому нікого не цікавить біографія членів цих формувань,чого люди не хочуть відкрити очі!!!!
Відповісти
Автомайдан,сектор-бандформування,які відчули безкарність,анархію. Чому нікого не цікавить біографія членів цих формувань,чого люди не хочуть відкрити очі!!!!
Відповісти
Люди добрі, скільки будемо терпіти цю вакханалію, є органи самоврядування, правоохоронні органи, прокуратура, муніціпальна міліція, хай виконують свої обов'язки. А ціх всіх секторномайданівських самооборонців, якщо вони патріоти країни то у військомати і там на законних підставах хай проявляють героїзм .
Відповісти
І після цього вони ще мають совість поливати брудом Поху !!! Ганьба Автомайдану України у Луцьку! І вони цілу пресс конференцію говорили за одного Поху, він хоч працює , а вони тількі обсира.. ть Сергія!!! Клас Молодці!!!!
Відповісти
Ви ще довіряєте прокуратурі, міліції...? Такий великий, а в казки віриш:-)
Відповісти
Останні новини
Луцький «Автомайдан» прокоментував звинувачення в рекеті
21 березень, 2014, 09:30